ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2017 (16.30)

Πρεμιέρα με Ισλανδία η εθνική

• Μίσσας: «Είναι μία νεανική ομάδα που θέλει προσοχή»

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 15:11

Ξεκινάει σήμερα το Ευρωμπάσκετ 2017, με την Εθνική να αντιμετωπίζει στις 16:30 στο Ελσίνκι τη θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του Α’ ομίλου, Ισλανδία.

Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που ο σημερινός αντίπαλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συμμετέχει σε Ευρωμπάσκετ, η πρώτη ήταν το 2015 όπου κατέλαβε την 24η θέση. Ο προπονητής της «επίσημης αγαπημένης» Κώστας Μίσσας, αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. «Είναι πρεμιέρα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι», είπε αρχικά ο Μίσσας αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι για να προσθέσει: «Αυτό που έχει σημασία είναι η συγκέντρωση σε έναν συγκεκριμένο αντίπαλο κάθε φορά. Η Ισλανδία είναι μία νεανική ομάδα που θέλει προσοχή και παίζει πολύ τρανζίσιον παιχνίδι, ενώ διαθέτει και καλούς σουτέρ. Για εμάς το σημαντικό είναι η συγκέντρωση στο αμυντικό τρανζίσιον και στην περιφερειακή άμυνα, ενώ έχουμε ετοιμάσει και άλλες μορφές άμυνας. Έχουν ένα ψηλό οι Ισλανδοί (σ.σ. Χλίνασον), αλλά θα κατέβουν σε σχήματα που αλλάζουν και από την πλευρά μας θα υπάρχει διαφορετική προσαρμογή. Αυτό που θέλουμε είναι να ανταποκριθούμε ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, ενώ δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Το αποτέλεσμα είναι πάνω απ’ όλα και θα δούμε τι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αν μπορέσουμε να μην κάνουμε κάποια πράγματα δεν θα τα κάνουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μετά εξαρτάται από εμάς πώς θα προσαρμοζόμαστε» κατέληξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Στους άλλους αγώνες του Α’ ομίλου, η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Πολωνία (13:45) και η οικοδέσποινα Φινλανδία έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στους Γάλλους (20:00). Σήμερα ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους και οι ομάδες του Β’ ομίλου του τουρνουά, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο Τελ Αβίβ. Στην πρώτη αγωνιστική, το Ισραήλ θα βρεθεί αντιμέτωπο με την Ιταλία, η Γεωργία με τη Λιθουανία και η Ουκρανία με τη Γερμανία. Το σημερινό πρόγραμμα του Ευρωμπάσκετ 2017: Α’ όμιλος (Ελσίνκι) Σλοβενία-Πολωνία 13:45 Ισλανδία-ΕΛΛΑΔΑ 16:30 Γαλλία-Φινλανδία 20:00 Β’ όμιλος (Τελ Αβίβ) Γερμανία-Ουκρανία 15:45 Λιθουανία-Γεωργία 18:30 Ιταλία-Ισραήλ 21:30

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass