ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ 2ης ΚΑΙ 3ης ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΔ/ΕΠΟ

Απώλειες αλλά και αρκετές εκκρεμότητες

• Στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Δ. Μπουχλαριώτης • Σήμερα στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2017 22:04

Απώλειες αλλά και αρκετές εκκρεμότητες κατέγραψε η Λαρισινή διαιτησία μετά τη συγκρότηση των νέων πινάκων 2ης και 3ης κατηγορίας από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι οποίοι ανακοινώθηκαν χθες.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Νατσιούλας που αρχικά έμεινε έξω από τον πίνακα βοηθών διαιτητών της 1ης κατηγορίας, δεν συμπεριλήφθη ούτε στον πίνακα της 2ης κατηγορίας, ο Κώστας Ακρίβος κόπηκε από τον πίνακα βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας, ενώ απώλεια μπορεί να χαρακτηριστεί και η μη προαγωγή του Αδάμου Κουκούλη στον πίνακα διαιτητών 3ης κατηγορίας, καθώς είχε συμπληρώσει δύο χρόνια στον πίνακα της καταργούμενης 4ης κατηγορίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι μετά την προαγωγή του Θανάση Τζήλου στη Σούπερ Λιγκ και την αποτυχία στα αγωνιστικά τεστ του Άγη Μπουμαρσόπουλου, η Λάρισα, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν έχει κανέναν διαιτητή στη Β’ Εθνική κατηγορία. Σε επίπεδο παρατηρητών διαιτησίας οι απώλειες αφορούν στους κ. Τσιλίκη, Λάκη και Προβίδα, οι οποίοι δεν συμπεριλήφθηκαν στον πίνακα της 3ης κατηγορίας για διαφορετικούς λόγους. Στον αντίποδα, τα οφέλη, αν και ελάχιστα για τη λαρισινή διαιτησία, αφορούν στην προαγωγή του βοηθού διαιτητή Βασίλη Μάνου στη 2η κατηγορία, ενώ σε επίπεδο παρατηρητών διαιτησίας καταγράφεται η προαγωγή του Κώστα Κουρδή από την 4η στην 3η κατηγορία και η τοποθέτηση στην ίδια κατηγορία των πρωτοεμφανιζόμενων Πέτρου Τσακνάκη και Νίκου Κεραμίδα.

ΟΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ

Θα πρέπει ωστόσο να τονισθεί ότι υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες με διαιτητές και βοηθούς που δεν πέρασαν τα αγωνιστικά τεστ και θα τρέξουν στα συμπληρωματικά τον μήνα Σεπτέμβριο προκειμένου να έχουν δικαίωμα αξιολόγησης. Πρόκειται για τον Άγη Μπουμαρσόπουλο (διαιτητής 2ης κατηγορίας), Γιώργο Αναστασίου (βοηθός διαιτητής 2ης κατηγορίας) και στην 3η κατηγορία οι διαιτητές Μάχη Τσιοφλίκη, Αντώνης Κορέστης, αλλά και ο Γιάννης Ντελέζος που ανήκε στην καταργούμενη 4η κατηγορία και έχει δικαίωμα να προαχθεί στην 3η κατηγορία, εφόσον πιάσει το απαιτούμενο όριο. Γίνεται αμέσως κατανοητό ότι εάν κάποιος από τους προαναφερόμενους δεν περάσει τα συμπληρωματικά τεστ, θα μείνει εκτός πινάκων και η λαρισινή διαιτησία αυτομάτως θα καταγράψει επιπλέον απώλειες. Σε ό,τι αφορά στους υπόλοιπους διαιτητές της καταργούμενης 4ης κατηγορίας, προφανώς δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να προαχθούν και μέχρι νεοτέρας παραμένουν διαιτητές στα τοπικά.

ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ

Αναλυτικά οι Λαρισαίοι διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας που συμπεριλήφθηκαν στους νέους πίνακες 2ης και 3ης κατηγορίας για την περίοδο 2017-18: Βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας: Απόστολος Καρακώστας, Βασίλειος Μάνος, Αχιλλέας Νίκζας, Χρήστος Παπαδημητρίου. Διαιτητές 3ης κατηγορίας: Χρήστος Αγγελούλης, Βάιος Τσιτσανούδης. Βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας: Χρήστος Καραγιάννης, Δημήτριος Κοτούμπας, Χρήστος Νάκας, Γεώργιος Πατέτσος, Κωνσταντίνος Στάικος, Απόστολος Τσαπράζης. Παρατηρητές διαιτησίας 2ης κατηγορίας: Αντώνιος Βαλιώτης Παρατηρητές διαιτησίας 3ης κατηγορίας: Κοσμάς Γιαννακόπουλος, Αντώνιος Ζήλος, Νικόλαος Κεραμίδας, Κωνσταντινος Κουρδής, Ιωάννης Κωστής, Δημήτριος Τζιόλας, Πέτρος Τσακνάκης.

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ Ο Δ. ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ

Κατά τη χθεσινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προχώρησε στη συγκρότηση των Διαρκών Επιτροπών που προβλέπονται στο καταστατικό της Ομοσπονδίας, με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, Δημήτρη Μπουχλαριώτη να τοποθετείται ως μέλος στην Επιτροπή Διοργανώσεων. Αναλυτικά οι Διαρκείς Επιτροπές της ΕΠΟ συγκροτήθηκαν ως εξής: Οικονομικών Θεμάτων: Πρόεδρος ο κ. Λασκαράκης, μέλη οι κ. Τόκας, Σακελλάρης, Καλόγηρος, Φραντζής. Διοργανώσεων: Πρόεδρος ο κ. Ψαρρόπουλος, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Δημητρίου, μέλη οι κ. Διακοφώτης, Σιδέρης, Μπουχλαριώτης, Αυλωνίτης, Γαβριηλίδης. Τεχνική: Πρόεδρος ο κ. Παπαχρήστος, αναπληρωτής ο κ. Βρακάς, μέλη οι κ. Δανιήλ, Κυρζόπουλος, Πανίδης, Τρομπούκης, Παπατζήμας. Ποδοσφαίρου Γυναικών: Πρόεδρος ο κ. Χατζησαρόγλου, αναπληρωτής ο κ. Κατσανάκης, μέλη οι κ. Γεωργόπουλο, Χατζηπαντελής, Φεργαδιώτης, Στραβόλαιμος, Κλώντζας. Ιατρική: Πρόεδρος ο κ. Αντωνίου, αναπληρωτής πρόεδρος ο κ. Σιδέρης, μέλη οι κ. Βούρβαχης, Μολυβάς, Μουρτζίλας, Ρούσσης και η κ. Χριστοφοράτου. Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών: Πρόεδρος ο κ. Διακοφώτης, αναπληρωτής ο κ. Γιαρένης, μέλη οι κ. Πατερας, Ηλιάδης, Φρέρης, Νικόπουλος, Σοβατζής. Ασφαλείας και Γηπέδων: Πρόεδρος ο κ. Κιουπτσίδης, αναπληρωτής ο κ. Παπασταμάτης, μέλη οι κ. Αποστόλου, Φωτιάδης, Αντωνιάδης, Χουλιάρας, Ιγνατιάδης. Εκπρόσωπος της ΕΠΟ στη Super League θα είναι ο κ. Αντωνίου και στη Football League ο κ. Θωμαΐδης.

ΣΗΜΕΡΑ Η Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Σήμερα στις 19.00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» θα διεξαχθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΛ. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτης αναμένεται να αναφερθεί στους στόχους της νέας διοίκησης (όπως το Ενωσιακό γήπεδο για το οποίο έχει συσταθεί που θα να τρέξει το θέμα), στη διεξαγωγή των νέων πρωταθλημάτων, στη λειτουργία της γραμματείας και των γραφείων της ΕΠΣΛ, ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει και για τα όσα συνέβησαν στις πρόσφατες εκλογές. Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη επαφή που θα έχει η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ με τα σωματεία λίγο πριν την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων.

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Μετά τη λήξη των εργασιών της έκτακτης γενική συνέλευσης, στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων των πρωταθλημάτων Α’ και Α1, καθώς και της α’ φάσης του κυπέλλου, στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες των Β’ και Γ’ κατηγοριών που δήλωσαν συμμετοχή. Ειδικά για το κύπελλο θα πρέπει να τονισθεί ότι φέτος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με 80 ομάδες.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass