ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-1

Eντονος προβληματισμός στον Απόλλωνα

• Πολύωρη σύσκεψη χθες το μεσημέρι διοικητικών και τεχνικής ηγεσίας • Πιθανή η ενίσχυση αλλά και αποχώρηση ποδοσφαιριστών

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2017 22:15

Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος το περασμένο Σάββατο γνώρισε βαριά φιλική ήττα στον Βόλο από τον ΝΠΣ Βόλος, με σκορ 4-1.


Ανεξάρτητα το αν υπήρξε και διαιτητική αδικία, το αποτέλεσμα και η κακή εικόνα της ομάδας ενόχλησε τη διοίκηση, που άλλα περίμενε να δει και άλλα είδε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μέσα σε 20’ η λαρισινή ομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ από αντίπαλο κατώτερης κατηγορίας (Γ’Εθνική) και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο.
Και επειδή σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καλό να μην παίρνονται αποφάσεις εν θερμώ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάς κάλεσε χθες τον τεχνικό της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη και άλλα μέλη της διοίκησης, οι οποίοι πάνω από τρεις ώρες συζήτησαν για το ποιες είναι οι αιτίες που η ομάδα σε τέσσερα φιλικά έχει ισάριθμες ήττες(Αήττητος Σπάτων 3-1, Παναχαϊκή 1-0, Α.Ο.Τρικάλων 2-1, Ν.Π.Σ.Βόλος 4-1).
Με αυτή την εικόνα δικαιολογημένα υπάρχει ο προβληματισμός και δεν αποκλείεται να παρθούν μέτρα για να αντιστραφεί το αρνητικό κλίμα που διαμορφώθηκε.
Πληροφορίες κάνουν λόγο πως είναι πιθανή η ενίσχυση των «κυανόλευκων» με ποδοσφαιριστές που περιμένουν στο… ακουστικό τους και αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε θα υπάρξουν και αντίστοιχες αποδεσμεύσεις (χθεσινοβραδινές πληροφορίες κάνουν λόγο για αποδεσμεύσεις πέντε ή έξι ποδοσφαιριστών).
Βαρόμετρο στις οποιεσδήποτε αποφάσεις θα είναι μάλλον το φιλικό του ερχόμενου Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας στη Φιλιππούπολη(18:00), όπου θα γίνει και η απονομή του Κυπέλλου για την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ’Εθνικής κατηγορίας.
Μετά το θεσσαλικό γειτονικό ντέρμπι της Football League αναμένεται να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις από τον κ.Μαντζανά, ο οποίος περιμένει να δει τον Απόλλωνα δυνατό και σαφώς βελτιωμένο.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΝΤΖΑΝΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στην Τερψιθέα.
Στην απογευματινή προπόνηση βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Παναγιώτης Μαντζανάς, όπου μίλησε με τους παίκτες, αναφερόμενος κυρίως στην κακή εικόνα της ομάδαs στο φιλικό παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλου. Συγκεκριμένα ζήτησε από τους παίκτες να δουλέψουν πιο σκληρά και να υπακούν στις εντολές του προπονητή τους για να μην επιδείξει ξανά η ομάδα την ίδια εικόνα όπως αυτή στο φιλικό παιχνίδι στον Βόλο. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως το συγκεκριμένο ματς πρέπει να διαγραφεί γρήγορα σαν εικόνα καθώς δεν συνάδει με την ιστορία και τους στόχους του Απόλλωνα για τη νέα χρονιά στη Football League.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η προπόνηση, η οποία περιλάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής ενώ ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα.

 

«ΠΡΩΤΗ» ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-20
Σήμερα και ώρα 14:30 είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» της Κ-20 της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, στο προπονητικό κέντρο της Τερψιθέας.
Όσοι νέοι παίκτες θέλουν να δοκιμασθούν δεν έχουν παρά να βρίσκονται στο εν λόγω γήπεδο την παραπάνω ώρα έχοντας μαζί τους τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια.
Οι επιλογές από τον προπονητή της Κ-20 Κώστα Κολομητρούση και τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Τσώτσο, θα συνεχισθούν και αύριο Πέμπτη (31/8).

 

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE
Εν τω μεταξύ, μια ημέρα πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης της Κατερίνης, ανάμεσα σε ΑΕ Καραϊσκάκης και Δόξα Δράμας που επρόκειτο να γίνει χθες με ώρα έναρξης στις 19:00, με τον νικητή να εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Football League της τρέχουσας σεζόν, ματαιώθηκε κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, η συγκεκριμένη συνάντηση.
Βέβαια, εκκρεμεί η τύχη της αναμέτρησης. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν το ματς δεν θα γίνει οριστικά κι έτσι η δεύτερη κατηγορία θα έχει 17 ομάδες. Αυτή τη στιγμή, το ενδεχόμενο αυτό (17 ομάδες), συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες.
Η απόφαση: «Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (αριθμός συνεδρίασης 2, 28/8/2017) προχώρησε στη ματαίωση του αγώνα μπαράζ που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 29/8/2017 μεταξύ των σωματείων ΓΣ Δόξα Δράμας και Καραϊσκάκης ΑΕ, για την κάλυψη της κενής θέσης στη Β’ Εθνική Επαγγελματική Κατηγορία (Football League) μετά την έκδοση της υπ’ αριθμόν 86/2017 αποφάσεως του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ».

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass