ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΓΙΟ

Μια ενδεκάδα προβλήματα ενόψει Μουντιάλ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2017 16:22

Τα «ρέστα» της παίζει η εθνική στους δύο προσεχείς εντός έδρας αγώνες με την Εσθονία (Πέμπτη) και το Βέλγιο (Κυριακή) για τους προκριματικούς του Μουντιάλ 2018. Σ'αυτήν την κρίσιμη συγκυρία, ο Μίχαελ Σκίμπε έχει να διαχειριστεί σοβαρά προβλήματα, τα οποία στην

πλειοψηφία τους έχουν να κάνουν με τη μακρά απουσία αρκετών διεθνών από επίσημους αγώνες. Υπάρχουν παίκτες και ανάμεσά τους ορισμένοι βασικοί, που βρίσκονται εκτός ρυθμού, αφού έχουν περάσει τουλάχιστον τρεις μήνες (!) από τον τελευταίο επίσημο αγώνα τους ή κάποιοι με 1-2 συμμετοχές, που ασφαλώς δεν αρκούν για να αποκτηθεί το επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.
Αναλυτικά η ενδεκάδα των προβλημάτων της εθνικής:
1. Καρνέζης : Περιμένει τη μεταγραφή του από στιγμή σε στιγμή γι' αυτό και δεν έχει παίξει καθόλου με την Ουντινέζε. Τελευταίος του επίσημος αγώνας στις 7 Μαΐου.
2. Τοροσίδης: Τραυματίστηκε την Κυριακή 27/8 σε αγώνα της Serie A με την Μπολόνια και αναμένεται με αγωνία η ενημέρωση για τη σοβαρότητα της κατάστασής του.
3. Σταφυλίδης: Εκτός αγωνιστικής δράσης από τις 20 Μαΐου. Δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής στη φετινή Μπουντεσλίγκα με την Αουγκσμπουργκ.
4. Παπασταθόπουλος: Τιμωρημένος για τον αγώνα με την Εσθονία.
5. Ταχτσίδης: «Μηδέν» συμμετοχές φέτος με τον Ολυμπιακό. Επαιξε για τελευταία φορά σε επίσημο ματς φορώντας τη φανέλα της Κάλιαρι στις 28 Μαΐου.
6. Σάμαρης: Τελευταία συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου Πορτογαλίας με τη Μπενφίκα στις 29/5.
7. Γιαννιώτας: Για ακόμα μία χρονιά εκτός πλάνων του Ολυμπιακού, παραχωρήθηκε δανεικός στη Βαγιαδολίδ. Τελευταίο του ματς, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, στις 20/5.
8. Διαμαντάκος: Από τις 9 Απριλίου μέχρι σήμερα, έχει δύο συμμετοχές με την Μπόχουμ στη Β' Γερμανίας.
9. Βέλλιος: Από τις 17 Απριλίου έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε έναν αγώνα της Νότιγχαμ στο Λιγκ Καπ.
10. Μήτρογλου: Τελευταίο επίσημο ματς με την Μπενφίκα, στις 20/5. Αμφίβολος λόγω τραυματισμού. Χάνει σίγουρα το ματς με την Εσθονία.
11. Μπακασέτας: Εχασε σχεδόν όλη την προετοιμασία της ΑΕΚ λόγω τραυματισμού, δεν έχει παίξει ακόμα στη φετινή σεζόν. Τελευταίο ματς, στις 31/5.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass