ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ AEL FC ARENA

ΑΕΛ με άλλο πρόσωπο

*Τι συμβαίνει με τον Πάβολ Φάρκας και τον Βασίλη Κουτσιανικούλη

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2017 22:22

Μια ΑΕΛ με άλλο πρόσωπο θα εμφανισθεί στο αυριανό παιχνίδι , το πρώτο επίσημο στη Λάρισα, που θα δώσει στο Ael Fc Arena με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Το νέο πρόσωπο της λαρισινής ομάδας είναι απόρροια των μεταρρυθμίσεων που έκανε ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού Αντρέ Πάους.

Μεταρρυθμίσεις και προσθαφαιρέσεις του έμψυχου δυναμικού αλλά και στην ενδεκάδα που θα παρουσιαστεί αλλαγμένη κατά το ήμισυ σχεδόν σε σχέση με τον παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς όπου γνώρισε την ήττα με 4-1.

Η λαρισινή ομάδα επιθυμεί να κάνει μια επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα και ο Πάους αυτή τη στιγμή αλλάζει πρόσωπα και προσθέτει τον Κροάτη Αγκάνοβιτς που στην πρεμιέρα δεν μπορούσε να αγωνισθεί λόγω τραυματισμού.

Κάτω από τα δοκάρια όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει ο Μπόζοβιτς ενώ η άμυνα θα αλλάξει κατά το μισό. Δεξί μπακ θα είναι ο Ναβάρο που θα πάρει τη θέση του Ρέντζα και αριστερό ο Γουάλας. Στα σέντερ μπακ ο Ζίζιτς, αυτή τη φορά θα έχει δίπλα του τον Γκόλια και όχι τον Φάρκας που αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Αμυντικό χαφ θα παίξει ο Φατιόν και δεν θα αγωνισθεί ο Ανδρεόπουλος αφού κοντά στον Φατιόν, θα είναι ο Αγκάνοβιτς στην πρώτη του φετινή εμφάνιση.

Στα πλάγια ο Ντέλετιτς θα παραμείνει στη δεξιά πλευρά όπως και ο Λεοζίνιο σε ρόλο επιτελικό. Αριστερά αντί του Κουτσιανικούλη θα παίξει ο Κριζμάν. Τέλος σέντερ φορ αντί του Περόνε θα αγωνισθεί ο Ναζλίδης.

Στην αποστολή λογικά θα είναι ο Λαγός που μάλλον θα καθίσει και στον πάγκο.

Σ' αυτό το παιχνίδι στόχος της λαρισινής ομάδας είναι να το κερδίσει, να επέλθει ηρεμία(κυρίως ψυχολογική γιατί βαθμολογικά είμαστε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τη συνέχεια) και κατόπιν να επικεντρωθούν στη μίνι προετοιμασία που θα γίνει και αυτή τη φορά στο Καρπενήσι.

ΦΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ

Τα συμβόλαια των Ντοντό και Λαμπρόπουλου λύθηκαν αλλά αυτά των Φάρκας και Κουτσιανικούλη μάλλον θα αργήσουν αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εμπλοκή και με τους δύο παίκτες.

Ο Πάβολ Φάρκας ζήτησε χρηματική αποζημίωση για να φύγει ενώ η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δώσει εντολή να προπονείται μόνος του υπό τις οδηγίες των Βουτυρίτσα, Μαντζιώκα.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του παίκτη και του είπε ότι καλό είναι να βρει ο Φάρκας ομάδα γιατί δεν υπολογίζεται από τον Πάους καθώς είναι ο έκτος σέντερ μπακ(πίσω και από το νεαρό Καρατάσο). Μάλιστα αντιπρότεινε ένα μικρότερο ποσό που θα διευκολύνει και τις δύο πλευρές για τη λύση της συνεργασίας.

Σχετικά με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη ο παίκτης πήρε άδεια μέχρι τέλη Αυγούστου για να βρει ομάδα αλλά σε περίπτωση που δεν βρει η λαρισινή ΠΑΕ είναι αποφασισμένη να φθάσει μέχρι τα άκρα αφήνοντας τον να κάνει και προσφυγή.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού Αντρέ Πάους περιμένει ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας για να ανακοινώσει τον τεχνικό διευθυντή που όπως γράψαμε και χθες είναι νεαρός σε ηλικία, υπήρξε ποδοσφαιριστής αθηναϊκής ομάδας και γνωρίζει ιδιαίτερα καλά τη νοοτροπία των παικτών από τις χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας. Συνεργάσθηκε με τον κ.Κούγια κατά τη μεταγραφική περίοδο.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ

Η ΑΕΚ προερχόμενη από την εντυπωσιακή πρόκριση στους ομίλους του Europa League με το εμφατικό 3-0 επί της Μπριζ, φιλοξενείται στα Ιωάννινα από τον ΠΑΣ, που στην πρεμιέρα εντυπωσίασε επικρατώντας στην Τρίπολη του Αστέρα με 2-1. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι το λογικό φαβορί σ΄έναν αγώνα που αναμένεται «κλειστός».

Ο Παναθηναϊκός, που μετά την περυσινή αφαίρεση τριών βαθμών και την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στην πρεμιέρα με τον Πλατανιά, δεν έχει περιθώρια γι΄ απώλειες, υποδέχεται τον Λεβαδειακό, που αναμένεται να εξελιχθεί σε μία από τις πιο απρόβλεπτες ομάδες του πρωταθλήματος. Υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Ανιγκό και με τον Μπραντάο βασικό, οι Βοιωτοί κατάφεραν να κρατήσουν στο «μηδέν» τον ΠΑΟΚ και τουλάχιστον έδειξαν ότι θα διεκδικούν το καλύτερο δυνατό σε κάθε αγώνα. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι», επικεντρώνονται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις και με κύριο ατού τον Τσάβες, θέλουν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, που προέρχεται από τον απογοητευτικό αποκλεισμό από την Εστερσουντ στο Europa League, καλείται να ξεπεράσει το σοκ και να επικρατήσει στην Τούμπα της Κέρκυρας.

Ακόμη, ο Πανιώνιος υποδέχεται στην Νέα Σμύρνη τον πάλαι ποτέ «συντοπίτη» του Απόλλωνα, σ΄ένα κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι από τα παλιά.

ΣΗΜΕΡΑ

19:15 ΠΑΟΚ-Κέρκυρα

19:15 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

19:15 Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης

21:30 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ

ΑΥΡΙΟ

21:30 Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός        4-1     3

-. ΑΕΚ 2-0     3

-. ΠΑΣ Γιάννινα        2-1     3

-. Πανιώνιος  1-0     3

5. Πλατανιάς 1-1     1

-. ΠΑΟΚ        0-0     1

-. Λαμία        0-0     1

-. Ξάνθη        0-0     1

-. Λεβαδειακός        0-0     1

-. Απόλλων Σμύρνης          1-1     1

-. Ατρόμητος 1-1     1

12. Αστέρας Τρίπολης       1-2     0

-. Κέρκυρα    0-1     0

-. Παναιτωλικός       0-2     0

-. ΑΕΛ 1-4     0

16. Παναθηναϊκός    1-1     -1

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί 2 βαθμοί λόγω τιμωρίας.

**Δεν υπολογίζονται τα χθεσινά παιχνίδια Παναιτωλικός-Ατρόμητος, Πλατανιάς-Ξάνθη, Λαμία-Ολυμπιακός

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass