ΣΙΝΙΣΑ ΜΠΑΜΠΙΤΣ, ΜΑΡΚΟ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΤΑΣΟΣ ΛΑΓΟΣ

Παίκτες της ΑΕΛ και με βούλα…

• Δεν θα αγωνισθούν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2017 22:32
Ο Γιοβάνοβιτς υπογράφει το συμβόλαιό του στην ΑΕΛ Ο Γιοβάνοβιτς υπογράφει το συμβόλαιό του στην ΑΕΛ

Ολοκληρώθηκαν οι τρεις μεταγραφές της ΑΕΛ ο Σίνισα Μπάμπιτς, ο Μάρκο Γιοβάνοβιτς και ο Τάσος Λαγός αφού πέρασαν τα εργομετρικά με επιτυχία.

Μάλιστα ο Λαγός έκανε και την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ενώ οι υπόλοιποι δύο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπάμπιτς αγωνίζεται πλάγιος επιθετικός, ο Γιοβάνοβιτς σέντερ μπακ και ο Λαγός αμυντικό χαφ. Οι συγκεκριμένοι παίκτες ήρθαν να αντικαταστήσουν αυτούς που έχουν λύσει τα συμβόλαιά τους και αυτοί είναι οι: Ντοντό, Λαμπρόπουλος, Άλα, Αγρόδημος ενώ υπάρχει εκκρεμότητα με τον Φάρκας και τον Κουτσιανικούλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φάρκας αναμένεται να λύσει τη συνεργασία του με την ΑΕΛ σήμερα ενώ ο Κουτσιανικούλης σύμφωνα με όσα διέρρευσε η διοίκηση αναμένεται να έρθει σε συμφωνία το Σαββατοκύριακο.
Πάντως κανένας από τους τρεις νεοαποκτηθέντες δεν θα αγωνισθεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Λαγός πιθανόν να είναι στην αποστολή ενώ οι δύο Σέρβοι ο Μπάμπιτς και ο Γιοβάνοβιτς (συνταξίδεψαν και με την ίδια πτήση ερχόμενοι στην Ελλάδα) ζήτησαν να αγωνισθούν για να βοηθήσουν την ΑΕΛ στο παιχνίδι της Δευτέρας αλλά ο τεχνικός της ΑΕΛ Αντρέ Πάους δεν τους έκρινε έτοιμους να παίξουν αφού ουσιαστικά θα έχουν κάνει δύο προπονήσεις.
Ερωτηματικό αποτελεί η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Πάους στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Οι ανακοινώσεις για την απόκτηση των τριών ποδοσφαιριστών ήταν λακωνικές και προηγήθηκε αυτή για τους Μπάμπιτς, Λαγό και ακολούθησε του Γιοβάνοβιτς.
Η πρώτη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των κάτωθι ποδοσφαιριστών που υπέγραψαν συμβόλαιο 2 ετών με την ομάδα μας:
1. Sinisa Babic, 26 ετών, ακραίος επιθετικός.
2. Τάσος Λαγός, 25 ετών, αμυντικός μέσος».
και η δεύτερη… «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου ποδοσφαιριστή Marko Jovanovic για τα επόμενα 2 χρόνια".
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Η ΑΕΛ θα κάνει μια ακόμα προετοιμασία μιας εβδομάδας στο Καρπενήσι μετά το φιλικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα με τη φερώνυμη ομάδα την 1η Σεπτεμβρίου θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας των ανδρών.
ΠΕΡΙ ΦΥΝΤΑΝΗ
Τέλος ο κ.Κούγιας διέψευσε χθες μια φημολογία που κυκλοφορεί περί επιστροφής του πρώην τεχνικού διευθυντή Ηλία Φυντάνη στη Λάρισα λέγοντας στο φιλικό του περιβάλλον ότι είναι πολύ δυσαρεστημένος που δεν βοήθησε όσο θα έπρεπε τον προπονητή Αντρέ Πάους.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass