ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ανακοίνωσε Τσιάτα, Πρατσίλα ο Απόλλωνας

• Με ασκήσεις ταχυδύναμης και οικογενειακό δίτερμα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2017 15:18

Στην προσπάθειά του να επενδύσει στα ταλέντα του νομού, ο Απόλλωνας Λάρισας ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τον επιθετικό Φάνη Τσιάτα και τον κεντρικό αμυντικό Βασίλη Πρατσίλα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα τα «κυανόλευκα» θα φοράνε για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 οι νεαροί Βασίλης Πρατσίλας και Φάνης Τσιάτας. Ο Πρατσίλας είναι γεννημένος στις 16/01/1998 και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Καλοχωρίου, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνισθεί και στις Κ-20 της Α.Ε.Λ. και του Τυρνάβου, έχοντας ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τον Δαμασιακό. Είναι γιός του παλαίμαχου παίκτη του Απόλλωνα Χρήστου Πρατσίλα. Ο Τσιάτας είναι μεσοεπιθετικός, γεννημένος στη Λάρισα το 1999, ήταν αρχηγός της μικτής ομάδας της Λάρισας το 2014-15, με την οποία εκείνη τη χρονιά αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ με 8 από τα συνολικά 10 γκολ. Αγωνίσθηκε στον Ηρακλή Λάρισας και στην Αναγέννηση Καλοχωρίου, με την οποία έκανε 30 συμμετοχές και 8 γκολ». Εν τω μεταξύ η χθεσινή προπόνηση των «κυανολεύκων» στο γήπεδο Τερψιθέας περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις ταχυδύναμης και οικογενειακό δίτερμα. Ο Απόλλωνας θα προπονηθεί και σήμερα το απόγευμα, ενώ αύριο Σάββατο θα μεταβεί στον γειτονικό Βόλο, όπου στο γήπεδο Νεάπολης (18.00), θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς τη νεοσύστατη ομάδα του ΝΠΣ Βόλος, που θα μετέχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και περιμένει σίγουρα μια καλή αγωνιστική εικόνα και για ψυχολογικούς λόγους, ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Τέλος χθες είχε γενέθλια ο γυμναστής των «κυανολεύκων», Κώστας Μαργαρίτης, που έφερε γλυκά στο γήπεδο για τους παίκτες και τα μέλη της ομάδας, δεχόμενος τις ευχές όλων για μακροζωία και ευημερία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass