ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΠΟΖΑΡΛΗ, ΜΠΑΚΟΥΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα της ΕΑΛ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2017 15:51

Με τρεις παίκτες από σωματεία της Λάρισας ενισχύθηκε η ομάδα μπάσκετ της ΕΑΛ, η οποία αναμένεται πως θα παρουσιασθεί πολύ δυνατή τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του συλλόγου, επισημαίνονται τα εξής: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΛ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τους αθλητές Φάνη Μπόζαρλη, Χρήστο Μπακούα και Άρη Πολίτη.
*Ο Μπόζαρλης είναι 29 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5. Ξεκίνησε από την Ολύμπια ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Γ.Σ.Νίκαιας, στον Αετό Διλόφου και στη Νίκαια 2012.
*Ο Μπαγκούας είναι 21 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ (παιδικό, εφηβικό) αλλά και στο αντρικό του Ίκαρου Νεάπολης από τον οποίο και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού.  Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση του Ίκαρου Νεάπολης για την άψογη συνεργασία και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ.
*Ο Πολίτης είναι 22 χρονών και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Ξεκίνησε από τον Γ.Σ.Νίκαιας όπου αγωνίστηκε και στην αντρική ομάδα ενώ φέτος επέστρεψε στη Λάρισα από τις σπουδές του και πλέον ανήκει στην ομάδα μας. Καλωσορίζουμε τον Φάνη, τον Χρήστο και τον Άρη και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass