ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ

Στον... πόλεμο με Καραμπίνα

*Το Σάββατο φιλικό ματς στον Αλμυρό (18:00)

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 16:50

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Καραμπίνα που θα ενισχύσει την ομάδα στον... πόλεμο της Γ' Εθνικής.

Ο Καραμπίνας είναι 19 ετών ( γεννηθείς στις 12/1/1998) και αγωνίζεται ως αριστερό μπακ.

Μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Ατρόμητου Παλαμά και της Α.Ε.Φαρκαδόνας, έχει παίξει στην Αναγέννηση Καρδίτσας ως ημιεπαγγελματίας, στην Κ20 της Βέροιας στην Α' Εθνική, στην Κ20 του Τυρνάβου στη Β' Εθνική, ενώ έχει κληθεί και στις Εθνικές ομάδες U-17, U-19 της Αλβανίας.

Από πολύ μικρός ξεκίνησε στην ακαδημία του Γιώργου Πλίτση και σε ηλικία 14 ετών έπαιξε στη Νίκαια, όπου ο Γιώργος Καμάκας με τον Χρήστο Καπελιάνη του έδωσαν τη δυνατότητα να αγωνισθεί ως ο μικρότερος ποδοσφαιριστής, στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής κατηγορίας.

Στη Βέροια εγκωμιαστικά σχόλια είχε εισπράξει από τον νυν Αφρικανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπεν, όταν σε δίτερμα έπαιξε προσωπική άμυνα και εκείνος στο τέλος πήγε και του έδωσε το χέρι για το καθαρό παιχνίδι και το αγωνιστικό θράσος, το οποίο επέδειξε.

Για τον Καραμπίνα μόνο καλά λόγια είχαν να πούνε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος παίκτης της Βέροιας Στέφανος Γαϊτάνος και ο Βάϊος Καραγιάννης, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και νυν τεχνικός του Απόλλωνα Μακρυχωρίου (Α' τοπική κατηγορία Καρδίτσας).

«Η ομάδα καλωσορίζει τον νεαρό στην οικογένεια του Αχιλλέα και του εύχεται καλή και υγιή σεζόν», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της διοίκησης.

ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΟΥ Ο ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ

Ο 19χρονος Καραμπίνας έχει ως πρότυπο τον Κώστα Νεμπεγλέρα και όπως ανέφερε είναι τιμή του που θα αγωνιστεί δίπλα στον σπουδαίο αυτό ποδοσφαιριστή.

«Νομίζω πως ακόμη ζω ένα όνειρο διότι το να είσαι σήμερα ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα, σημαίνει πάρα πολλά, τουλάχιστον για εμένα. Ευχαριστώ τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, τη διοίκηση του Αχιλλέα και όλα τα παιδιά της ομάδας, γιατί η αγάπη που εισπράττω, δεν περιγράφεται μόνο με λόγια. Οφείλω να δουλέψω πολύ σκληρά, γιατί θέλω και εγώ να κερδίσω ένα προσωπικό στοίχημα και να δικαιώσω όλους αυτούς που με βοήθησαν.

Ο Αχιλλέας έχει βαριά φανέλα και πρέπει να συνεισφέρω σε ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου, για να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής», δήλωσε ο 19χρονος Καραμπίνας.

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο 26 Αυγούστου και ώρα 18:00 ο Αχιλλέας, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στον Αλμυρό την ομώνυμη ομάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass