ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «Ε.τ.Δ.»

Κούγιας: «Στηρίζω Πάους, παίρνουμε συνεργάτη»

*Τέλος από την ομάδα και ο Παβόλ Φάρκας

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2017 22:00

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Ελευθερίας της Δευτέρας» για τις διαφορές που είχε με τον τεχνικό Αντρέ Πάους στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού με δηλώσεις που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ομάδας.

Μάλιστα ο κ.Κούγιας χθες μετά την απόφαση για λύση συνεργασίας με τους Ντοντό(για πειθαρχικό παράπτωμα), Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλο, πήρε την απόφαση να διώξει έναν ακόμα παίκτη και αυτός είναι ο Πάβολ Φάρκας.

Μια τετράδα ποδοσφαιριστών και αν προσθέσουμε και τους Άλα, Αγρόδημο, τότε από τους παίκτες που έκαναν προετοιμασία στο Καρπενήσι φεύγουν έξι ποδοσφαιριστές ενώ θα δοθεί δανεικός και ο Κρητικός.

Πάντως παρά τη διαφωνία που έχει με τον Ολλανδό προπονητή με τον οποίο θα έχει συνάντηση σήμερα το απόγευμα πήρε την απόφαση να τον στηρίξει, ενώ φέρνει και συνεργάτη του από Θεσσαλονίκη.

Χθες έκανε στην «Ε» την παρακάτω δήλωση: «Ομάδες σαν την ΑΕΛ με πρεστίζ και κύρος δεν μπορούν να αλλάζουν εύκολα προπονητές για αυτό αποφάσισα να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον κ.Πάους και μάλιστα σήμερα πιθανόν να έρθει και συνεργάτης του που θα μιλάει δύο ξένες γλώσσες για να μην υπάρχει πρόβλημα επικοινωνίας.

Ο Πάους είναι ικανός προπονητής, το έχει αποδείξει σε Ολλανδία και Κύπρο και είμαι βέβαιος ότι σε λίγο θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Χθες η ομάδα της ΑΕΛ δεν έκανε προπόνηση ενώ για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας ο τεχνικός Αντρέ Πάους μπορεί να υπολογίζει και τον Αγκάνοβιτς που αποθεραπεύτηκε ενώ σίγουρες θεωρούνται αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης θα είναι καθοριστικό και κυρίως η απόδοση της ομάδας…

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Έναν ακόμα φιλικό αγώνα «έκλεισε» η ΠΑΕ ΑΕΛ, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες της Εθνικής και στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «βυσσινί», για την επανέναρξη των επισήμων αγώνων. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 στις 21:00 στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων, η ΑΕΛ θα δώσει εκτός έδρας φιλικό αγώνα με τα Τρίκαλα.

 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ «Ε»

Ο Δημήτρης Σίτσας συνεργάτης του Πάους

*Έργο του η δουλειά με νέους παίκτες

sitsas

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος Δημήτρης Σίτσας θα είναι ο νέος συνεργάτης του Ολλανδού τεχνικού της ΑΕΛ Αντρέ Πάους που βρίσκεται ήδη στη Λάρισα και λογικά σήμερα θα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές. Αυτό που τον διακρίνει είναι η ικανότητα να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, κάτι που κατάφερε με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Σίτσας έχει αποφοιτήσει από το Κολέγιο Ανατόλια και γνωρίζει την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα. Είναι κάτοχος Διπλώματος Uefa A όπως και κάτοχος διπλωμάτων παρακολούθησης των προπονητικών σεμιναρίων που διοργάνωσαν οι ολλανδικές SBV Vitesse και FC Utrecht. Επίσης είναι κάτοχος Διπλώματος Futsal. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στη Νίκη Ευκαρπίας, στον Βορρά Αμπελοκήπων, στον Ιωνικό, στη Δόξα Αρετής και στις Κ15, Κ17 και Κ19 της ΠΑΕ Άρης όπου έζησε πολύ μεγάλες προπονητικές στιγμές και ανέδειξε ποδοσφαιριστές που πλέον αγωνίζονται ως επαγγελματίες σε υψηλό επίπεδο.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass