ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί…

• Θέλει να επιστρέψει και πάλι εκεί που ήταν πριν δύο χρόνια

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2017 22:29

Μπορεί στα παράλια του νομού Λάρισας κάποιοι να συνεχίζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όμως οι παίκτες του Δωτιέα που έχουν ξεχάσει τα μπάνια, στο γήπεδο της Αγιάς παρά τη ζέστη, προσπαθούνε να δουλέψουν σωστά στις προπονήσεις για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα όταν ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ιστορικής ομάδας.

Οι «κόκκινοι» πέρυσι ήταν φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛάρισας, ενώ και στο πρωτάθλημα της ‘Α κατηγορίας πάλεψαν όσο μπορούσαν και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση πίσω από τον νταμπλούχο Αχιλλέα Φαρσάλων. Στο σωματείο της Αγιάς παρέμειναν παίκτες που είναι συναισθηματικά δεμένοι μαζί του όπως ο Βασίλης Ντακούλας, ο Γιώργος Τσατσαλίδης, ο Θωμάς Τσιρογιάννης, ενώ ήρθαν έμπειροι ποδοσφαιριστές αλλά και νέα παιδιά που έχουν όρεξη για να διακριθούν. Σημαντική…μεταγραφή και ο τεχνικός Γιώργος Λιάπης, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Δωτιέα και ήταν συμπαίκτης με τους Ντακούλα, Τσιρογιάννη, Ριζούλη, Τσανά, Νίκο Γούτο, Βαγγέλη Γούτο, Γεωργουβίτσα. Δεινός σκόρερ, λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου και σοβαρός στη δουλειά του, θα επιδιώξει να κάνει το συντομότερο δυνατόν το «πάντρεμα» παλιών και νέων παικτών, για να αποκτήσει η ομάδα ομοιογένεια. Τόσο ο ίδιος όσο και ο γενικός αρχηγός της αγιώτικης ομάδας στις δηλώσεις τους σκιαγράφησαν ποιο θα είναι το φετινό πρόσωπο του Δωτιέα, τονίζοντας τα εξής: Γιώργος Λιάπης(προπονητής): «Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που στο άτομό μου βρήκε τον προπονητή, που θα κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Είναι διπλή τιμή για εμένα, γιατί πέρασα και σαν ποδοσφαιριστής από την Αγιά, οπότε με συνδέει κάτι καλό. Από κει και πέρα, έχουμε μια νεανική ομάδα, θα δουλέψουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Κάποια νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να τα εντάξουμε στο πνεύμα της και τη φιλοσοφία της. Με χαμηλούς τόνους ξεκινήσαμε την προετοιμασία και η πορεία θα δείξει το τι μπορούμε να καταφέρουμε. Το μήνυμα που στέλνουμε στο κόσμο είναι να βρίσκεται κοντά στην ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους δικαιώσουμε. Να κάνουμε περισσότερη γνωστή την Αγιά και μακάρι να δώσουμε πιο πολύ χαρά στους ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και βρίσκονται δίπλα της». Κώστας Τσανάς(γενικός αρχηγός): «Να ευχηθώ καταρχάς καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία το νομού. Χωρίς τραυματισμούς, με υγεία πάνω από όλα. Σίγουρα η ομάδα μας κουβαλάει μια μεγάλη ιστορία, όπως και αρκετά σωματεία του νομού. Και πιστεύω πως θα έχουμε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες ομάδες στην Α’ΕΠΣΛ και όλες έχουν φιλοδοξίες. Από κει και πέρα ο βασικός κορμός της ομάδας έχει παραμείνει, έγιναν κάποιες προσθήκες, θα δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Η ομάδα και πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Γ’Εθνική και θεωρώ πως αν είμαστε υγιείς και διοικητικά δυνατοί, με τη βοήθεια όλης της επαρχίας θα κατορθώσουμε να επιστρέψει η ομάδα εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

Tι δήλωσαν οι παίκτες Αισιοδοξία διακατέχει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, οι οποίοι στις δηλώσεις τους τόνισαν τα εξής:

Βασίλης Ντακούλας: «Αρχίζει μια νέα ποδοσφαιρική χρονιά για τον Δωτιέα και καλώς ή κακώς είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε πρωταθλητισμό. Υγιή πρωταθλητισμό και όσο μπορούμε να κάνουμε μια καλή πορεία, να είμαστε μέσα στην πεντάδα και αν τύχει η άνοδος, δεν θα το αρνηθούμε. Πάνω από όλα να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς». Θωμάς Τσιρογιάννης: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά και με υγεία σε όλες τις ομάδες. Φέτος ουσιαστικά δημιουργούμε μια νέα ομάδα, έφυγαν πέντε-έξι βασικοί παίκτες, όμως από την άλλη ήρθαν παιδιά που μπορούν να αντεπεξέλθουν και να καλύψουν τα κενά τους. Μια ομάδα σαν την Αγιά δεν γίνεται με τέτοια ιστορία και αυτό το υλικό που έχει, να μην είναι ο στόχος της άλλος από το πρωτάθλημα. Οπότε οι στόχοι μας είναι σίγουρα υψηλοί και θέλουμε να διαψεύσουμε αυτούς που μας θεωρούν τελειωμένους». Αλέξανδρος Χαλάτσης: «Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα που θυμίζει οικογένεια και πιστεύω πως ο Δωτιέας θα πρωταγωνιστήσει και πάλι. Όλοι μας έχουμε ως κρυφό όνειρο την άνοδο και ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος. Θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων και η επαρχία Αγιάς μπορεί να γίνει αρωγός στην όλη προσπάθεια». Κώστας Σούλις: «Στόχος της ομάδας είναι κάθε Κυριακή να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικούμε τη νίκη. Κάθε ματς θα είναι και διαφορετικό, εμείς θέλουμε κάθε Κυριακή να κερδίζουμε. Όσον αφορά στους φιλάθλους, τους καλούμε καλούμε να έρθουν στο γήπεδο, να βοηθούν την ομάδα και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο». Αργύρης Κουτσιρίμπας: «Αν και λείπω εδώ και καιρό από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Θεσσαλίας, πιστεύω πως βάσει της περσινής χρονιάς η ομάδα είναι σε ένα καλό δρόμο, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και να είναι πάντα στις υψηλές θέσεις. Δεν θα πω πάντως ότι πάμε για πρωτάθλημα, πάμε και ό,τι μπορούμε καλύτερο θα το διεκδικήσουμε. Είναι καταδικασμένος ο Δωτιέας να πρωταγωνιστεί και βάσει των τελευταίων χρόνων που έχει δείξει και δείγματα γραφής ως ομάδα και βάσει του ρόστερ θα είναι ψηλά».

Το πάρε δώσε των μεταγραφών Στην ομάδα της Αγιάς τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ είναι: Φλέγκας(ΠΑΟΚοσμίου), Υφαντής(Αετός Αμυγδαλέας), Ριζούλης(Δόξα Αργυροπουλίου), Κουτσιρίμπας(Λιβανάτες), Μπέτσος(U-20 Σπάρτη), Λυτροσυγκούνης (Αχιλλέας Φαρσάλων). Αποχώρησαν οι: Μπόντε(Π.Ο.Ε.), Φιλιππούλης, Μαλάκος(Σκιάθος), Νάτσης (Τύρναβος), Φαρμάκας(Κίσσαβος Συκουρίου).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass