Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ, Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ

Θέλει τον… Καπετάνιο της

● Για να πρωταγωνιστήσει στην Α1 τοπική κατηγορία

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2017 15:30

Κάθε ομάδα έχει παίκτες ηγέτες στο δυναμικό της και αυτοί προσπαθούν από την πλευρά τους να δείξουν πως ο χαρακτηρισμός που τους αποδίδεται, κάθε άλλο παρά τυχαίος είναι.

Στον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ο Άρης Καπετάνιος είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα των…παραλίων και όπως φαίνεται εκεί έριξε την άγκυρα και προσάραξε σε μια πανέμορφη περιοχή, με φόντο τα γαλάζια νερά του Αιγαίου πελάγους. Αν και ξεκίνησε από τον Ιπποκράτη, ο Καπετάνιος αγωνίσθηκε στη συνέχεια στον Φιλοκτήτη και εκεί δέθηκε συναισθηματικά με τους ανθρώπους της ομάδας. Όταν έφυγε-προσωρινά- πήγε στη Φαρκαδόνα, ενώ αγωνίσθηκε επίσης στον Κεραυνό Παραποτάμου και στη Δόξα Ομορφοχωρίου. Από κει και πέρα επέστρεψε στο…σπίτι του και θα συνεχίσει για ένα ακόμη χρόνο να σκοράρει με την ομάδα της…καρδιάς του. Αύριο ο Φιλοκτήτης θα ξεκινήσει την προετοιμασία του στις 6 το απόγευμα υπό τις οδηγίες του τεχνικού Νίκου Ανδρέου και ο Καπετάνιος ήδη είναι έτοιμος να ακολουθήσει το δύσκολο πρόγραμμα των προπονήσεων, καθώς θέλει και τη νέα χρονιά να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ με την ομάδα του, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass