ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ (15:00 ΟΤΕ SPORTS)

ΑΕΛ παίξε για τον λαό σου…

* Με νίκη "κλειδώνει" την 4η θέση και συνεχίζει να ελπίζει

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2015 12:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:22

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ο κόσμος θα απουσιάζει σήμερα από το στάδιο Αλκαζάρ στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο(15:00) λόγω τιμωρίας της έδρας, όμως οι παίκτες της ΑΕΛ οφείλουν να παίξουν για τους φιλάθλους της ομάδας, που είναι απογοητευμένοι και δικαιολογημένα άλλωστε, από το γεγονός ότι η χρονιά δεν είχε τα αποτελέσματα που περίμεναν.

Δύο αγωνιστικές λοιπόν πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής κατηγορίας, οι «βυσσινί» απέναντι στην ομάδα των Ιονίων Νήσων θέλουν μόνο νίκη για να «κλειδώσουν» την 4η θέση και από κει και πέρα, θα περιμένουν μήπως υπάρξει και κάποιο ευχάριστο νέο από την αναμέτρηση Λαμίας-Απόλλωνα Καλαμαριάς, που διεξάγεται την ίδια ώρα.

Φυσικά όλοι γνωρίζουν ότι οι ελπίδες για τα πλέι οφ χάθηκαν στην Καρδίτσα, όμως έστω και αμυδρές υπάρχουν και πρέπει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να κερδίσουν καταρχήν τον σημερινό αντίπαλό τους και μετά να δούνε αν έχει ενδιαφέρον ή όχι η αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής στο Καυταντζόγλειο, κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπολογίζονται από τον τεχνικό Σούλη Παπαδόπουλο οι Μουλόπουλος, Ενγκεσάν που είναι ανέτοιμοι, ενώ επανέρχεται ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και η απουσία του φάνηκε στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η πρωινή χθεσινή προπόνηση για την ΑΕΛ όπως έγινε γνωστό, περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στημένων φάσεων σε άμυνα και επίθεση. Ο Θανάσης Μουλόπουλος και ο Ντάνι Ενγκεσάν συνέχισαν τη θεραπεία και δεν υπολογίζονται, ενώ επίσης απών θα είναι ο Ρίστο Ρίστοβιτς, που έκανε θεραπεία εξαιτίας ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμα για αγωνιστικούς λόγους ο Δημήτρης Πατσιογεώργος, ο Μανώλης Ζαχαράκης, ο Γιώργος Λύρας και ο Τάσος Παπαγιάννης.

Την αποστολή της ΑΕΛ για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο αποτελούν οι:

Αποστολίδης, Μπαλασάκης, Καρανίκας, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Σταθάκης, Κοντοδήμος, Κουρτσεσιώτης, Μελισσάς, Πινδώνης, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Φλεριβάλ, Ελιομάρ, Σερτζίνιο, Γιάντσης, Μπόγιοβιτς, Πίντο και Παμλίδης.

Πιθανό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει η ΑΕΛ τον σημερινό αγώνα, είναι: Κάτω από τα δοκάρια ο Αποστολίδης, δεξιά στην άμυνα ο Καρανίκας , αριστερά ο Κοντοδήμος, σέντερ μπακ ο Δεληζήσης με τον Σαρακατσάνο, αμυντικά χαφ ο Νεμπεγλέρας με τον Μελισσά , πιο μπροστά τους οι Πινδώνης, Σερτζίνιο, Πίντο ή Ελιομάρ και σέντερ φορ θα παίξει ο Μπόγιοβιτς.

Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Εκτός μάχης για τους «κυανοκίτρινους» τέθηκαν ο Ευθυμιάδης και Βαρέλα, ερωτηματικό παραμένει ο Ξενοδόχοβ, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Οικονόμου που δεν είναι βέβαιο αν χρησιμοποιηθεί από την αρχή, ενώ επιστρέφουν Λέκκας και Αποστόλου.

Η ομάδα της Ζακύνθου θέλει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ελπίζει στην 4η θέση, που οδηγεί στην απευθείας παραμονή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ο 31χρονος ρέφερι, Άγγελος Ευαγγέλου, από τον Σύνδεσμο Αθηνών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας και κεκλεισμένων των θυρών, σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Ζάκυνθο στο Στάδιο Αλκαζάρ. Βοηθοί του θα είναι ο Σπυρίδων Νικόλαδος και ο Γεώργιος Κουντουρέλης, επίσης από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Σταμάτιος Μολιχιτούδης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ευάγγελος Σηπάκης από την Ε.Π.Σ. Πέλλας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λαμία ­ Καλαμαριά (OTE TV, ΔΑΚ Λαμίας)

Αγρ. Αστέρας - Ηρακλής (Γήπεδο Ευόσμου)

Φωκικός ­ Τύρναβος 2005 (Δημ. Στάδιο Άμφισσας)

ΑΕΛ- Ζάκυνθος (OTE TV, Αλκαζάρ)

Εθνικός Γαζώρου -Ολυμπιακός Β. (Δημ. Σερρών)

Πιερικός - Αναγέννηση Κ. (Α' ΔΑΚ Κατερίνης)

* Ρεπό: Αιγινιακός

*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 3 το απόγευμα

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ηρακλής 22 αγων.         33-6  56

2. Ολυμπιακός Βόλου      22       31-18            42

3. Λαμία       23      23-16            42

4. ΑΕΛ            22      24-11            39

5. Ζάκυνθος            22       24-24            36

6. Αναγέννηση Καρδίτσας          22        24-26            29

7. Πιερικός  22       17-27            27

8. Αιγινιακός           23       19-19            27

9. Τύρναβος            22       13-20            26

10. Απόλλων Καλαμαριάς          22       18-20            25

11. Αγροτικός Αστέρας    22      19-26            25

12. Εθνικός Γαζώρου        22      10-25            15

13. Φωκικός            22       8-25  9

* Η Λαμία έχασε στα «χαρτιά» το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-3). Απομένει η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass