ΣΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ (21.30)

Εκτός ο Αγκάνοβιτς αλλά και ο Ντοντό

*Φατιόν και Ανδρεόπουλο δοκίμασε στα αμυντικά χαφ ο τεχνικός Αντρέ Πάους

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2017 22:02
Αντνάν Αγκάνοβιτς Αντνάν Αγκάνοβιτς

Αρχίζουν αύριο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα και αντίπαλος της θα είναι στο άδειο από κόσμο «Γ. Καραϊσκάκης» ο πρωταθλητής Ολυμπιακός λόγω τιμωρίας της έδρας των «ερυθρολεύκων».

Η πιο δύσκολη πρεμιέρα που μπορούσε να έχει η ΑΕΛ καθώς ο αντίπαλός της λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων έχει υψηλό δείκτη ετοιμότητας ενώ έχει και καλή ψυχολογία από τη νίκη επί της Ριέκα με 2-1 που δίνει στον Ολυμπιακό προβάδισμα για τους ομίλους του τσάμπιονς λίγκ.
Η λαρισινή ομάδα τη φετινή χρονιά, όπως μας έλεγε ο εκ των αρχηγών αυτής Θωμάς Ναζλίδης, έχει στόχο να υλοποιήσει τα λόγια του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια να τερματίσει σε μια θέση ανάμεσα στην 5η και τη 10η, ενώ πιστεύει ότι είναι καλύτερη αγωνιστικά από πέρυσι και η προετοιμασία πληρέστερη ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει ότι οι παίκτες κατάλαβαν τη νοοτροπία του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Πάους μιας και πέρυσι ήρθε στο τέλος της σεζόν. Στον πρώτο αγώνα που θα δώσει η ΑΕΛ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Αντνάν Αγκάνοβιτς ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ντοντό που ο προπονητής θεώρησε ανέτοιμο.
Σχετικά με το σχήμα που θα παρατάξει ο προπονητής στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Πάους έδειξε χθες ότι θα ακολουθήσει πιο αμυντική τακτική απ’ ότι στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη, καθώς θα παίξουν στα αμυντικά χαφ ο Ανδρεόπουλος με τον Φατιόν.
Την πρώτη ενδεκάδα του φετινού πρωταθλήματος δείχνουν ότι θα αποτελέσουν στη θέση του τερματοφύλακα ο Μπόζοβιτς, στην άμυνα δεξιά ο Ρέντζας, σέντερ μπακ ο Ζίζιτς με τον Φάρκας και αριστερά ο Γουάλας. Στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ο Ανδρεόπουλος με τον Φατιόν ενώ σε ρόλο ηγέτη θα είναι ο Λεοζίνιο. Δεξιά στην επίθεση θα παίξει ο Ντέλετιτς και αριστερά ο Κουτσιανικούλης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Περόνε.
Στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί ακόμα οι: Θεοδωρόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιαννιτσάνης, Ναζλίδης, Ναβάρο, Κόντορ, Γκόλιας, Αναστασόπουλος και Κριζμάν.
Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 2 μ.μ. από τον χώρο του Αλκαζάρ.
Μόλις η αποστολή φθάσει στην Αθήνα προγραμματίστηκε προπόνηση στον Ασπρόπυργο στο βοηθητικό γήπεδο του Ατρόμητου Αθηνών.
ΠΕΡΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟ
Συνέχεια έδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ στα ονόματα που θα ψηφίσει στις σημερινές εκλογές της ΕΠΟ με χθεσινή ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι θα ψηφίσει για τους εκπροσώπους της Super League στην ΕΠΟ τους κ.κ. Τάκη Αγραφιώτη και Μάκη Γκαγκάτση. Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι θα ψηφίσει ως μέλη της ΠΕΕΟΔ τους δικηγόρους Αθηνών κα Ασπρογέρακα και κ. Αντιπαριώτη και ως εκπρόσωπο στο Διαιτητικό Δικαστήριο τον Βολιώτη δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Μπάιπα».

ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass