ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Αγώνες μπαράζ για την κενή θέση στη Football League

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2017 15:54

Έγγραφο στους δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 (Α.Ο. Χαλκίς, Καραϊσκάκη, Δόξα Δράμας, Ιωνικός) έστειλε χθες η ΕΠΟ, με το οποίο γνωστοποιεί ότι ανοίγει ο δρόμος για την κάλυψη της μίας κενής θέσης στη Football League στο νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το έγγραφο της ΕΠΟ για να δηλώσει υποψηφιότητα κάθε μία εκ των ενδιαφερομένων ομάδων, θα πρέπει να απαντήσει επίσημα στην ΕΠΟ μέχρι τις 17 Αυγούστου και ώρα 15.00 έχοντας παράλληλα καταθέσει εγγυητική αξίας 300.000 ευρώ. Αν υπάρχει μόνο μία υποψήφια ομάδα, τότε θα προβιβασθεί απευθείας, αν υπάρχουν δύο θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο, ενώ αν οι ομάδες είναι τρεις ή τέσσερις θα πραγματοποιηθεί κλήρωση για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων μπαράζ. Εν τω μεταξύ με έγγραφο που απέστειλε η νέα διοίκηση της ΕΠΣΛ στην ΕΠΟ ζητά σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο αριθμός των ομάδων της Γ’ Εθνικής να ανέβει απευθείας και ο δευτεραθλητής της ΕΠΣΛ, ήτοι ο Δωτιέας Αγιάς, καθώς η Ένωση της Λάρισας είναι η τρίτη μεγαλύτερη Ένωση στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass