ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Υπέδειξαν την υποψηφιότητα Ευαγγ. Γραμμένου 34 Ενώσεις

*Μέχρι αύριο οι νέοι πίνακες διαιτησίας *Το διάστημα 21-25 Αυγούστου τα αγωνιστικά τεστ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2017 15:40

Συνολικά 34 Ενώσεις ανάμεσά τους και η ΕΠΣΛ, υπέδειξαν την υποψηφιότητα Γραμμένου για την προεδρία της ΕΠΟ, ενώ δέκα ήταν αυτές που υπέδειξαν την υποψηφιότητα Καλαντζή.

Αυτό αποτελεί ένα σαφές δείγμα της τάσης του εκλογικού σώματος ενόψει των αρχαιρεσιών της 18ης Αυγούστου στην Ομοσπονδία. Συγκεκριμένα οι 34 Ενώσεις υπέρ Γραμμένου είναι οι Αθήνας, Αν. Αττικής, Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Βοιωτίας, Ηπείρου, Δράμας, Δωδεκανήσων, Ευρυτανίας, Ζακύνθου, Ημαθίας, Γρεβενών, Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κυκλάδων, Λάρισας, Λέσβου, Μακεδονίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας, Σερρών, Σάμου, Φλώρινας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Χαλκιδικής, Χίου και Σάλας.

Οι έντεκα υποψήφιοι με την «παράταξη Γραμμένου» για τακτικά μέλη στην Ε.Ε. της ΕΠΟ είναι οι: Τ. Παπαχρήστος (πρόεδρος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Λ. Θωμαΐδης (προτεινόμενος από την ΕΠΣ Αθηνών), Π. Διακοφώτης (πρόεδρος ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Γ. Χατζησαρόγου (πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας), Κ. Βρακάς (πρόεδρος ΕΠΣ Ηπείρου), Π. Λασκαράκης (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσσαλίας), Στ. Ψαρόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Λέσβου), Π. Δημητρίου (πρόεδρος ΕΠΣ Αθηνών), Αστ. Αντωνίου (πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας), Ν. Βακάλης (πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου) και Δ. Κουπτσίδης (πρόεδρος ΕΠΣ Γρεβενών).

Από την άλλη πλευρά οι Ενώσεις που υπέδειξαν την υποψηφιότητα Καλαντζή είναι οι Έβρου, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Καρδίτσας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Λακωνίας, Λασιθίου, Μεσσηνίας και Πειραιά.

Οι 11 υποψήφιοι για μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΟ, με την παράταξη Καλαντζή είναι οι Μ. Τσιχριντζής (πρόεδρος ΕΠΣ Κορινθίας), Π. Ποζίδης (πρόεδρος ΕΠΣ Κέρκυρας), Τ. Καρράς (πρόεδρος ΕΠΣ Λακωνίας), Β. Δημητρακοπούλου (προτεινόμενη από την ΕΠΣ Ηλείας), Ι. Παπακωνσταντίνου (πρόεδρος ΕΠΣ Εύβοιας), Μ. Τζανόπουλος (πρόεδρος ΕΠΣ Δ. Αττικής), Στ. Μπρατσώλης (προτεινόμενος από την ΕΠΣ Πειραιά), Μ. Παλάσκας (πρόεδρος ΕΠΣ Καρδίτσας), Ι. Παππάς (πρόεδρος ΕΠΣ Θεσπρωτίας), Χρ. Καραβασίλης (πρόεδρος ΕΠΣ Έβρου) και Κ. Κωνσταντινίδης (πρόεδρος ΕΠΣ Χανίων).

ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Μέχρι αύριο 10 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι νέοι πίνακες διαιτησίας σε Super League και Football League, όπως τονίσθηκε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα και ο εκπρόσωπος της FIFA Μπιόρν Βασάλο.

Επίσης επισημάνθηκε ότι η Super League θα πρέπει να αποζημιώσει άμεσα τους διαιτητές για τις οφειλές που υπάρχουν από το προηγούμενο πρωτάθλημα, η FIFA και ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλουν την εφαρμογή του video assistant referee στην Ελλάδα και ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης έξι διαιτητών σε συγκεκριμένους αγώνες πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ τα αγωνιστικά τεστ για τους διαιτητές και βοηθούς 3ης κατηγορίας και τους διαιτητές 4ης κατηγορίας θα γίνουν το διάστημα 21-25 Αυγούστου και θα συγκροτηθούν γκρουπ διαιτητών, τόσο για το πρωί, όσο και για το απόγευμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass