Αγώνας δρόμου στην Κρυόβρυση Ολύμπου

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2017 13:23 | Τελευταία ενημέρωση: 08 Αυγ 2017 13:33

Την Κυριακή 13 Αυγούστου θα διεξαχθεί ο 2ος ορεινός αγώνας (20χλμ., 5χλμ., 1χλμ.) στην Κρυόβρυση Ολύμπου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα του Περιφερειακού συμβουλίου συνέντευξη Τύπου παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστού, του Περιφερειακού συμβούλου κ. Παιδή και εκπροσώπων των διοργανωτών, στην οποία τονίσθηκαν τα οφέλη του αγώνα για την περιοχή του Θεσσαλικού Ολύμπου.

«Είναι ένας διαφορετικός αγώνας στο βουνό, αλλά και ένας αγώνας που όλοι μπορούν να συμμετέχουν, να χαρούν και να κερδίσουν από τα οφέλη του αθλητισμού. Γιατί ο αθλητισμός αγγίζει όλους μας. Είναι φιλοσοφία ζωής. Παράλληλα αναδεικνύονται μέρη της πατρίδας μας, της Θεσσαλίας, του Ολύμπου, τα οποία κάποιοι δεν έχουν επισκεφθεί και είναι ευκαιρία να τα δουν και να τα χαρούν» ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του ο κ. Αγοραστός.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass