ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ

Άνετη παραμονή, καλό ποδόσφαιρο

• Γ. Χώτος: «Μας ενδιαφέρει να έχουμε στην ομάδα όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και καλούς χαρακτήρες» • Χρ. Χατζηλιάδης: «Να δημιουργήσουμε μία ομοιογενή ομάδα, η οποία να βαδίσει στον δρόμο των διακρίσεων»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2017 22:23

Ο Σμόλικας Φαλάνης αποτελεί σταθερή αξία στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Διαθέτει την εμπειρία αλλά και την ικανότητα να υλοποιεί τους στόχους του, έχοντας «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια ένα συμπαγές αγωνιστικό σύνολο.

Πάνω σ’ αυτή τη βάση θα κινηθεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, με πρωταρχικό στόχο μία αξιοπρεπή πορεία μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, όπως επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χώτος.
«Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Μας ενδιαφέρει να έχουμε στην ομάδα όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλούς χαρακτήρες. Στον σύλλογο επικρατεί οικογενειακό κλίμα κι εμείς σαν διοίκηση είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα για να δίνουμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα.
Πιστεύω ότι το νέο πρωτάθλημα θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό γιατί οι ομάδες ενισχύθηκαν. Ωστόσο θα είναι ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Θα υπάρχουν οι ομάδες που θα ξεχωρίσουν και εκείνες που θα παλέψουν. Θεωρώ ότι η βαθμολογική αλλαγή στα πλέι οφ και το όριο των 7 βαθμών για την απευθείας ανάδειξη του πρωταθλητή είναι ένα καλό βήμα, γιατί οι 13 βαθμοί ήταν τιμωρία για τον πρώτο» είπε χαρακτηριστικά ο πρέοδρος του Σμόλικα Φαλάνης, ο οποίος με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες του νομού καλή χρονιά και ειδικά στην ΑΕΛ, τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Στο «τιμόνι» της ομάδας θα βρίσκεται και αυτή τη σεζόν ο Χρήστος Χατζηλιάδης. Ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής που θέλει να οδηγήσει τον Σμόλικα στον δρόμο των επιτυχιών.
«Κατ’ αρχήν να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες του νομού ό,τι καλύτερο και στις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης, την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα να πετύχουν τους στόχους τους.
Φέτος πιστεύω ότι θα μία χρονιά στην οποία τίποτε δεν θα είναι τυχαίο. Έχουμε κρατήσει τους παίκτες που θέλαμε από τον βασικό κορμό και από κει και πέρα στελεχώσαμε την ομάδα με πολλά νέα παιδιά. Πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά, με επιμονή και υπομονή, θα τα καταφέρουμε και θα υλοποιήσουμε τους στόχους μας.
Συγκεκριμένους και εξειδικευμένους στόχους δεν έχουμε οριοθετήσει ακόμα γιατί προχωράμε βήμα-βήμα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε καλύτερη πορεία από πέρσι, να δημιουργήσουμε μία ομοιογενή ομάδα η οποία να βαδίσει στον δρόμο των διακρίσεων.
Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα κατά τη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, οι ομάδες ενισχύονται και πιστεύω ότι εάν εξαιρέσω την περσινή τριάδα μαζί με τους, Τύρναβο και Ηρακλή, αυτά θα είναι τα φαβορί. Οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι σε ένα γκρουπ δυναμικότητας, το οποίο όμως θα είναι προς το καλύτερο και όχι προς το χειρότερο. Δεν θα υπάρχει δηλαδή ομάδα που θα είναι πολύ μακριά από την κορυφή. Θα είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό» κατέληξε ο Χρήστος Χατζηλιάδης.

 

Τι είπαν οι παίκτες

Την αισιοδοξία ότι ο Σμόλικας Φαλάνης θα πετύχει τους στόχους του τη νέα σεζόν εξέφρασαν από την πλευρά τους οι παίκτες του συλλόγου. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Πέτρος Καραναστάσης:
«Όπως έχω πει κι άλλες φορές άργησα να έρθω σ’ αυτό το σωματείο, αλλά είμαι πολύ τυχερός και ευχαριστημένος που στα τελευταία μου ποδοσφαιρικά χρόνια, συνεργάζομαι με αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους. Σε ό,τι αφορά στη νέα χρονιά στόχος του Σμόλικα είναι κάθε Κυριακή να παρουσιάζει καλό θέαμα. Να το ευχαριστιόμαστε πρώτα εμείς οι ποδοσφαιριστές και μετά ο κόσμος. Δουλεύουμε καθημερινά πάνω σ’ αυτό, σίγουρα ακόμα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, αλλά νομίζω ότι στο τέλος ο Σμόλικας θα πάρει αυτό που του αξίζει. Να ευχηθώ καλή χρονιά στους καινούργιους συμπαίκτες μου. Να ξέρουν ότι έχουν έρθει σ’ ένα οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο και αυτό θα το διαπιστώνουν μέρα με τη μέρα».
Θάνος Δολιάνης:
«Πιστεύω ότι θα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί από τις προπονήσεις και από τη συμμετοχή των παιδιών. Θέλουμε δηλαδή να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα».
Νίκος Ζιώγας:
«Εύχομαι να υλοποιηθούν οι στόχοι που έχει θέσει η ομάδα, να μείνουν ευχαριστημένοι οι διοικούντες τον σύλλογο κι εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω όσο μπορώ και να καθιερωθώ».
Θανάσης Λιούσκας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα του Σμόλικα, ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Στόχος δεν είναι και μόνο να τερματίσει παραπάνω από πέρσι, αλλά να αλλάξει τρόπο σκέψης και νοοτροπίας σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι. Αυτό βέβαια θέλει πολλή δουλειά. Ο συνδυασμός έμπειρων και ταλαντούχων θα συμβάλει πιστεύω στο να καταφέρουμε να χτίσουμε κάτι καλό, το οποίο να το χαιρόμαστε εμείς οι ίδιοι. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά».

Θεόφιλος Τσιρογιάννης:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή που με επέλεξαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, γι’ αυτό κι εγώ θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

Φίλιππος Ταστεμερίδης:
«Ήρθα σε μία ομάδα η οποία θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος. Αποτελείται από ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και μέσα από τη δουλειά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

Το «πάρε-δώσε» των παικτών

Αποκτήθηκαν: Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης (Π.Ο.Ε), Κατσαρός (ΑΕΛ Κ-17), Τσιρογιάννης, Μάρης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Τάχας ( Όλυμπος Γόννων), Λιούσκας (Αναγέννηση Καλοχωρίου).

Αποχώρησαν: Χάμος, Πρίφτης, Δασσιος, Κολοβός Χ., Μητρακούλης, Τσιρβούλης, Θ. Μανακούσιος.

 

Τα φιλικά:

11/8: Σμόλικας -Νίκαια
20/8: Σμόλικας -Ηρακλής Λάρ.
22/8: Σμόλικας –Ακαδ. Τυρνάβου
26/8: Σμόλικας - Κιλελέρ
29/8: Σμόλικας – Αστραπή Ν.Π.
5/9: Βούναινα -Σμόλικας
9/9: Μακρυχώρι-Σμόλικας

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass