ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ AEL FC ARENA ME TH ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Νέο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ

• Με στόχο να δείξει μια καλή εικόνα και σημάδια βελτίωσης

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2017 22:02

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League, που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου.

Στο πλαίσιο αυτό οι «βυσσινί» θα δώσουν αύριο ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, το δεύτερο συνεχόμενο στο AEL FC ARENA, με αντίπαλο αυτή τη φορά τη νεοφώτιστη ομάδα της Λαμίας.
Προηγήθηκαν οι αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό στο Καρπενήσι όπου έγινε το βασικό στάδιο, ενώ στη Λάρισα η ΑΕΛ αγωνίσθηκε με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Στο τέταρτο λοιπόν φιλικό παιχνίδι ο τεχνικός Αντρέ Πάους περιμένει από τους παίκτες του να δείξουν σημάδια βελτίωσης και να παρουσιάσουν μια καλή αγωνιστική εικόνα, καθώς από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα πρέπει να περιορίζει τα λάθη της, προκειμένου λίγο πριν την πρεμιέρα με τον Ολυμπιακό, να είναι πανέτοιμη από κάθε άποψη.
Θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας την Τετάρτη 2 Αυγούστου, με την Ξάνθη στην ακριτική πόλη το Σάββατο 5 Αυγούστου και η πρόβα τζενεράλε θα γίνει στις 12 Αυγούστου, με την Ξάνθη στο AEL FC ARENA.
Από αγωνιστικής πλευράς, δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και αυτοί είναι ο Αντνάν Αγκάνοβιτς και ο Λεοζίνιο. Σχετικά με τον δεύτερο, ο Βραζιλιάνος είχε τραυματιστεί στο φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα από το τάκλιν του Μπέριου, ενώ ο Κροάτης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί προσαγωγό κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Ατρόμητο στο AEL FC ARENA.
Και οι δύο ποδοσφαιριστές συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες και σιγά-σιγά θα αρχίσουν να παίρνουν ξανά χρόνο συμμετοχής όταν θα είναι 100 % έτοιμοι, έτσι ώστε να βρίσκονται στη διάθεση του κ.Πάους.
Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν και από τις εξετάσεις που γίνονται συνεχώς από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας που σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ θα αποφασίσουν για την καλύτερη διαχείριση και των δύο περιπτώσεων.
Σήμερα το απόγευμα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, αύριο και πριν το φιλικό με τη Λαμία οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν κανονικά το πρωί και ο Αντρέ Πάους θα δώσει και τις τελευταίες οδηγίες, ζητώντας από τους παίκτες του να έχουν πειθαρχία, ομοιογένεια σε όλες τις γραμμές και αποτελεσματικότητα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass