ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Πρόστιμο 50.000 ευρώ μέσω επιστολής

*Ντελόπουλος: «Για την τιμή της ομάδας και του κόσμου δύο νίκες» *Κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Ζάκυνθο

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2015 12:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:12

Του Σωτ. Κέλλα

Η ήττα της ΑΕΛ προχθές στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση με 1-0 και ουσιαστικά το τέλος των ελπίδων για είσοδο στα πλέι οφ της ανόδου προκάλεσε αρκετές παρενέργειες κατά τη χθεσινή μέρα στα αποδυτήρια της ομάδας και κυρίως στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής Σωτήρης Μάρκου διάβασε επιστολή του εκπροσώπου της μεγαλομετόχου εταιρίας Βαγγέλη Πλεξίδα σύμφωνα με την οποία οι παίκτες τιμωρούνται με 50.000 ευρώ πρόστιμο για την ήττα, ενώ ισχύει και το πρόστιμο των 50.000 ευρώ για την ήττα στην Κατερίνη από τον Περικό. Σύνολο 100.000 ευρώ σε όλους καθώς θεωρεί ότι στα δυο παιχνίδια χάθηκε η είσοδος στα πλέι οφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι με την εικόνα των παικτών της ΑΕΛ γελούσε όλη η Ελλάδα  και είναι ξευτίλα να χάνουν από την Αναγέννηση Καρδίτσας που έχει πολύ χαμηλότερο μπάτζετ και φάνηκε στην εικόνα που παρουσίασε στο γήπεδο.

Σε διαφορετικό μήκος κύματος ήταν η ομιλία του αντιπροέδρου Ζήση Ντελόπουλου που έδειξε πιο ήπιος και τόνισε: «Είστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και στα δυο παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου πρέπει να κάνετε το καθήκον σας. Να κερδίσετε και τους δυο αγώνες για την τιμή της ομάδας και του κόσμου. Τουλάχιστον ας πάρει η ομάδα την τέταρτη θέση και να εξαντλήσουμε τις μαθηματικές μας ελπίδες γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί (σ.σ. και στην επιστολή του ο κ. Πλεξίδας ζήτησε δύο νίκες)»

Ομιλία έκανε και ο τεχνικός Σούλης Παπαδόπουλος που έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εικόνα που είχαν λέγοντας ότι κέρδισαν σ΄ όλους τους τομείς την Αναγέννηση  Καρδίτσας αλλά δυστυχώς ένα λάθος στο ποδόσφαιρο είναι αρκετό για να το πληρώσεις με ήττα. Και αυτό το λάθος κόστισε στην ΑΕΛ. Παράλληλα τους είπε ότι πρέπει να κερδίσουν τα δύο τελευταία παιχνίδια.

ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ

Το τελευταίο πιθανότατα παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου θα δώσουν οι παίκτες της ΑΕΛ το Σάββατο στο Αλκαζάρ με αντίπαλο τη Ζάκυνθο (3 μ.μ., ΟΤΕ) αλλά αυτό θα γίνει χωρίς κόσμο καθώς ανακοινώθηκε η τιμωρία της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 7.500 ευρώ από την πειθαρχική επιτροπή της Football League στην ΠΑΕ Λάρισα, για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αντίθετα απαλλάχθηκε των κατηγοριών ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα, Βαγγέλης Πλεξίδας.

Η σχετική απόφαση: «Απαλλάσσει την ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ και τον Ε. ΠΛΕΞΙΔΑ από την αποδιδόμενη σε αυτούς με την υπ΄ αριθ. 76/3­3­2015 πρώτη πράξη. Δέχεται ότι η α΄εγκαλούμενη τέλεσε τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ τις πειθαρχικές ποινές α. του χρηματικού προστίμου των επτά χιλιάδων και πεντακοσίων (7.500) ευρώ και β. τη διεξαγωγή αγώνα μίας (1) αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών χωρίς θεατές, για την αγωνιστική περίοδο του Πρωταθλήματος 2014-­2015 (αγώνας της 22/­2/­2015 με ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ)».

Η ομάδα μπορεί να μην έχει κόσμο αλλά δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα καθώς όλοι οι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Σούλη Παπαδόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Ζάκυνθο.  

Η 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 το ΑΕΛ-Ζάκυνθος, στο Στάδιο Αλκαζάρ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β΄ εθνικής κατηγορίας με ώρα έναρξης στις 15:00 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 1 HD. Αναλυτικά η 25η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β΄ εθνικής κατηγορίας που θα γίνει το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015 και ώρα 3 μ.μ.:

15:00 Λαμία-Απόλλων Καλαμαριάς OTE Sport 3 HD

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Ηρακλής

15:00 Φωκικός-Τύρναβος

15:00 ΑΕΛ-Ζάκυνθος OTE Sport 1 HD

15:00 Εθνικός Σερρών-Ολυμπιακός Βόλου

15:00 Πιερικός-Αναγέννηση Καρδίτσας

Ρεπό: Αιγινιακός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass