ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αποκαλυπτήρια για την ΑΕΛ

• Απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις για τον Ανδρεόπουλο

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2017 22:01

Αποκαλυπτήρια σήμερα για τη φετινή ΑΕΛ καθώς στις 19.00 θα δώσει στο γήπεδο του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα που προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή (οι δύο ομάδες θα μπούνε στο γήπεδο στις 18.15 αφού νωρίτερα κάνει προπόνηση η ομάδα του Παναιτωλικού).


Ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους όπως έδειξε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση θα χρησιμοποιήσει 22 παίκτες στο φιλικό αν κρίνουμε από το γεγονός ότι στο διπλό δεν πήραν μέρος οι: Περόνε, Ανδρεόπουλος, Μασούρας, Καλύβας, Χοτζάλι, Καπός και Κρητικός.
Ο Πάους στη χθεσινή προπόνηση έδειξε ότι θα παίξει με τακτική 4-2-3-1 αλλά σίγουρα περισσότερα θα φανούν στον φιλικό αγώνα μια και προσφέρεται στον προπονητή να δει αν οι πρώτες του σκέψεις μπορούν να υλοποιηθούν από τους ποδοσφαιριστές.
Παρότι το απόγευμα θα έχει φιλικό αγώνα, προπόνηση από τον τεχνικό θα γίνει και το πρωί.

 

ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ
Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος συμμετείχε και χθες κανονικά στις προπονήσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά ακόμα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιό του αφού άνθρωποι της ομάδας έλεγαν ότι πρέπει να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις ανεξάρτητα αν θεωρούν διαδικαστικό το θέμα να τελειώσει η μεταγραφή του.

 

Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρήκε ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Ματθαίος Μαρουκάκης που απασχόλησε πρόσφατα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τη σύλληψή του στη Λήμνο για υπόθεση ναρκωτικών . Ο Ματθαίος Μαρουκάκης, θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα στην ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Αμαλιάδας:
«Ο ΑΟ Αστέρας Αμαλιάδας, ανακοινώνει με χαρά την απόκτηση του ικανότατου Έλληνα επιθετικού Ματθαίου Μαρουκάκη. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη παρουσία σε ανώτερες κατηγορίες, ένας φορ ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία χρόνια στο Πρωτάθλημα της Football League.
Καλωσορίζουμε στον Αστέρα Αμαλιάδας τον Ματθαίο Μαρουκάκη και του ευχόμαστε καλή επιτυχία τη νέα χρονιά».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass