ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 15ΜΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ 3ΕΤΗ ΘΗΤΕΙΑ

Εξελέγη νέο Δ.Σ. στην Ερασ. ΑΕΛ

• Επτά τα νέα πρόσωπα, οκτώ εξελέγησαν από την προηγούμενη διοίκηση • Εγκρίθηκαν ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2017 16:52 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Ιουλ 2017 18:45

Εξελέγη νέο Δ.Σ. στο σωματείο της Ερασ. ΑΕΛ μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Στην εκλογική διαδικασία έλαβαν μέρος 73 από τα 79 παριστάμενα μέλη και βρέθηκαν 73 έγκυρα ψηφοδέλτια. Το νέο διευρυμένο, βάσει του τροποποιημένου καταστατικού, Δ.Σ. του σωματείου είναι 15μελές και η θητεία του είναι 3ετής (η προηγούμενη διοίκηση ήταν 11μελής με 2ετή θητεία).


Από τους εκλεγέντες επτά είναι τα νέα πρόσωπα (δύο ισοψήφησαν στην 15η θέση και στην πρώτη συνεδρίαση θα αποφασισθεί ποιος θα είναι τακτικό μέλος και ποιος αναπληρωματικό), ενώ από την απερχόμενη διοίκηση εκλέχθηκαν και οι οκτώ που έθεσαν υποψηφιότητα. Πρώτος σε ψήφους με 49 αναδείχθηκε ο Γ. Νάκας.
Αναλυτικά τα μέλη του νέου Δ.Σ. του σωματείου της Ερασ. ΑΕΛ κατά σειρά ψήφων που έλαβαν:
Γ. Νάκας 49, Αντ. Τσαγκάλης 47, Γρ. Σοφός 46, Θ. Κανάκης 41, Ν. Λιντέρης 39, Ι. Δήμας 38, Γ. Βαλιάκος 29, Τ. Γιολδάσης 28, Π. Λουντρούδης 21, Σ. Βράκας 20, Γ. Μπαζής 19, Αθ. Τσακνάκη 17, Δ. Χολέβας 16, Λ. Γκουνέλας 15, Δ. Μαρούδας και Γ. Μουλάς 14.
Τα νέα μέλη είναι οι κ. K. Γιολδάσης, Λουντρούδης, Βράκας, Μπαζής, Τσακνάκη, Γκουνέλας, Μουλάς και Μαρούδας.
Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κ. Ι. Τσιούφης, Δ. Παππάς, Ν. Χριστοφιλίδης, Κ. Αγορογιάννης, Σ. Καραβίδας, Ε. Γίτσης, Ν. Σδράκας, Ι. Σαΐνης και Αν. Τσία.
Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι κ. Ε. Καραναστάσης, Τ. Τριανταφύλλου και Π. Νταναβάρας.
Στην εφορευτική επιτροπή ήταν οι κ. Ν. Κολοκυθόπουλος, Αχ. Παυλόπουλος και Γ. Τσολάκης. Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες.
Στο ψηφοδέλτιο προστέθηκε και το όνομα του κ. Γίτση μετά από απόφαση του σώματος, ο οποίος εκλέχθηκε αναπληρωματικό μέλος.

 

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Στον διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης κ. Τσαγκάλης χαρακτήρισε τη χρονιά που πέρασε πάρα πολύ δύσκολη σε τρία κυρίως επίπεδα. Πρώτον ως προς το αμιγώς διοικητικό. Υπήρχαν, όπως ανέφερε, πάρα πολλές υποχρεώσεις και πολύ λίγα άτομα για να ασχοληθούν με τα θέματα του συλλόγου, καθώς κάποιοι, όπως είπε, για διάφορους λόγους, αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Δεύτερο βασικό επίπεδο ήταν το οικονομικό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι στο πλαίσιο της γενικότερης κρίσης, κάποιοι άνθρωποι που είχαν δεσμευτεί να βοηθήσουν δεν κατάφεραν να είναι συνεπείς στην αρχική τους συμφωνία. Έτσι, όπως υπογράμμισε, ένα μεγάλο μέρος καλύφθηκε από τα μέλη του συλλόγου και τη διοίκηση, ωστόσο έμειναν κάποιες εκκρεμότητες.
Τρίτη και σημαντικότερη δυσκολία, σύμφωνα με τον κ. Τσαγκάλη, ήταν η όχι καλή συνεργασία με την ΠΑΕ, που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει, όπως είπε, καμία βοήθεια, ούτε οικονομική ούτε ηθική. «Όποιοι εκλεγούν στη νέα διοίκηση θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή και θάρρος. Τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα και εάν δεν διευθετηθούν οι σχέσεις με την ΠΑΕ και το οικονομικό, θα υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαγκάλης.
Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης μίλησε για τις αγωνιστικές επιτυχίες στα τμήματα του συλλόγου, λέγοντας ότι αγωνιστικά η χρονιά ήταν καλή καθώς επετεύχθησαν οι στόχοι σε όλα τα τμήματα.
Ακολούθησε η επιμέρους τοποθέτηση των επικεφαλής των τμημάτων, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα αγωνιστικά και τα οικονομικά. Σε ό,τι αφορά στην ακαδημία ποδοσφαίρου, που απασχολούνται 170 παιδιά, τα έσοδα -όσο και τα έξοδα- ανέρχονται στις 42.000 ευρώ. Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει το γηπεδικό αλλά και οι όχι καλές σχέσεις με την ΠΑΕ, όπως ανέφερε ο κ. Σοφός.
Στο βόλεϊ τα έσοδα και έξοδα ήταν περί τις 30.000 ευρώ, ενώ στην ακαδημία του μπάσκετ το αντίστοιχο ποσό ήταν περί τις 25.000 ευρώ.
Σχετικά με την ανδρική ομάδα μπάσκετ τα έξοδα ανήλθαν στις 200.100 ευρώ και τα έσοδα στις 179.300 ευρώ, με το τμήμα να έχει μία οφειλή της τάξης των 44.000 ευρώ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Νάκας δεν υπήρξε ικανοποίηση ως προς την τήρηση του προϋπολογισμού, σημειώθηκε ωστόσο πολύ μεγάλη αγωνιστική επιτυχία. Για τη νέα αγωνιστική σεζόν αναμένεται να σημειωθεί μείωση του μπάτζετ, καθώς όπως ελέχθη η ομάδα θα στηριχθεί κυρίως σε Λαρισαίους αθλητές.
Για την ομάδα στίβου τα έσοδα και έξοδα είναι περίπου στις 13.000 ευρώ, ενώ για τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, που φέτος πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν τερματίζοντας στην 4η θέση της Α’ Εθνικής τα έσοδα ανέρχονται περίπου στις 47.000 ευρώ και τα έξοδα περί τις 53.000 ευρώ.
Σχετικά με το κεντρικό ταμείο τα έσοδα είναι 23.800 ευρώ και τα έξοδα κατά 58 ευρώ λιγότερα.
Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη γενική συνέλευση. Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο κ. Παυλόπουλος και γραμματέας ο κ. Τσολάκης.
Θα πρέπει να αναφερθεί ωστόσο ότι υπήρξαν στιγμές διαφωνίας κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, κυρίως για το μπάτζετ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ. Στην τοποθέτησή του ο κ. Ιωακείμ κάλεσε τον κ. Νάκα να παραδεχθεί ότι ο σχεδιασμός του μπάσκετ ήταν αποτυχημένος, λέγοντας ότι τα λεφτά που δόθηκαν δεν προσέφεραν κάτι στο σωματείο. Παράλληλα έκανε λόγο για οπισθοχώρηση, ενώ μίλησε και για το γηπεδικό στα τμήματα του ποδοσφαίρου, λέγοντας ότι θα έπρεπε εκεί να είχαν διατεθεί τα χρήματα, προκειμένου να βρεθεί λύση.
Από την πλευρά τους τόσο ο κ. Μίχος όσο και ο κ. Νάκας τόνισαν ότι τα λεφτά που δόθηκαν στο μπάσκετ δεν είναι από το σωματείο αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα που θέλουν να επενδύσουν και να στηρίξουν το συγκεκριμένο τμήμα. Ξεκαθάρισαν δε ότι το σωματείο δεν χρωστάει πουθενά, αλλά οι όποιες εκκρεμότητες υπάρχουν επιβαρύνουν συγκεκριμένα πρόσωπα από τις επιτροπές των τμημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass