ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Οι «μεγάλοι» λένε όχι στα πλέι οφ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2017 16:38

Η κλήρωση του πρωταθλήματος διεξήχθη κανονικά χθες, ωστόσο πρόβλεψη για πλέι οφ και την ανάδειξη πρωταθλητή μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας όχι μόνο δεν υπήρξε, αλλά οι ενδείξεις συγκλίνουν ότι επίκειται θεαματική ανατροπή στην απόφαση που είχε ληφθεί από τη διοργανώτρια αρχή πριν από λίγο καιρό.


Συγκεκριμένα, οι τέσσερις «μεγάλες δυνάμεις» του πρωταθλήματος φέρονται να συμπλέουν προς την κατεύθυνση ακύρωσης της πρότασης που, τότε, είχε γίνει αποδεκτή. Τι σημαίνει αυτό; Όχι μόνο πως ο πρωταθλητής δεν θα αναδεικνύεται από το μίνι πρωτάθλημα, αλλά τα πλέι οφ θα καταργηθούν ως διαδικασία και η δεύτερη θέση για το Champions League θα κρίνεται επίσης από την τελική βαθμολογία.
Βεβαίως, απομένει να φανεί ποια θα είναι η στάση της Nova επί του θέματος, καθώς η συνδρομητική πλατφόρμα πίεζε για την επιμήκυνση των πλέι οφ με τη συμμετοχή και της πρώτης ομάδας, προκειμένου να αυξηθεί χρονικά η αγωνιστική περίοδος και να γίνει ανταγωνιστικότερη, άρα και πιο εμπορική η διοργάνωση.
Η χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση και το Δ.Σ. της Super League θα συνεχιστούν την προσεχή Τετάρτη (19/7), με θέματα τη συνεργασία της διοργανώτριας αρχής με τη Nova, που δε διάγει και τις καλύτερες στιγμές της, καθώς και την έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος. Επίσης, ο συνεταιρισμός διευκρίνισε ότι την επιτροπή που θα συσταθεί ad hoc για τις επαφές με τη συνδρομητική πλατφόρμα θα αποτελούν μόνο εκπρόσωποι των τεσσάρων «μεγάλων» της Λίγκας.
Η ανακοίνωση:
«Κατά τις σημερινές(σ.σ. χθεσινές) τους συνεδριάσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:
1/ Ενεγράφησαν ομόφωνα οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Λαμία 1964 ως μέλη της Super League.
2/ Εξελέγησαν ομόφωνα οι ορκωτοί ελεγκτές της εταιρείας ΣΟΛ για την οικονομική χρήση 2016-2017.
3/ Ομόφωνα αποφασίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει συνάντηση με τη FORTHNET/NOVA.
4/ Εγκρίθηκε τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του καταστατικού της Super League.
5/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ20, Κ17, Κ15) Αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.
6/ Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεχιστούν την Τετάρτη 19/7/2017, με θέματα αντιστοίχως την Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass