ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

Εμανουέλ Περόνε και... τέλος

*Μονοετές συμβόλαιο υπέγραψε ο ποδοσφαιριστής

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2017 22:15

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε χθες τον κύκλο των μεταγραφών της με την απόκτηση του επιθετικού Εμανουέλ Περόνε γνώριμου στο ελληνικό κοινό από τη θητεία του σε πολλές ομάδες καθώς αγωνίσθηκε σε Ιωνικό Νικαίας, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ατρόμητο Αθηνών , Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΛ Καλλονής και Ηρακλή.

 Ο 34χρονος ύψους 1.89 ποδοσφαιριστής (γεννήθηκε στις 14 Ιουνίου 1983 στο Ρίο Κουάρτο της Αργεντινής) ήταν από προχθές το βράδυ στη Λάρισα αλλά η αγωνία των ανθρώπων της ΑΕΛ ήταν μεγάλη μέχρι να υπογράψει χθες το πρωί αφού τον ποδοσφαιριστή διεκδικούσαν και άλλες ομάδες.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την αργεντίνικη Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2002 με την Ταγιέρες όπου σε δύο χρόνια πέτυχε τέσσερα τέρματα ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Τρουά της Γαλλίας όπου αγωνίσθηκε στη Λιγκ 2 για έναν χρόνο κάνοντας 22 παιχνίδια και πετυχαίνοντας έξι γκολ.

Από κει και πέρα ήρθε στην Ελλάδα με εξαίρεση το δεύτερο εξάμηνο της περιόδου 2010- 2011 που αγωνίσθηκε στην κυπριακή Ανόρθωση(9 συμμετοχές, ένα γκολ).

Πρώτη ομάδα στην Ελλάδα ήταν ο Ιωνικός Νικαίας την περίοδο 2005-2006 (26 συμμετοχές, 5 γκολ) για να ακολουθήσει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς για δύο χρόνια(30 συμμετοχές, 8 γκολ). Στον Ατρόμητο Αθηνών και στον Αστέρα Τρίπολης ήταν οι καλύτερες περίοδοι που είχε στην Ελλάδα. Στον Ατρόμητο αγωνίσθηκε 65 παιχνίδια (23 γκολ) ενώ στην ομάδα της Τρίπολης 39 παιχνίδια(15 τέρματα).

Το 2013-2014 ήταν στην Καλλονή με 22 παιχνίδια και τρία γκολ.

Από την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 έπαιζε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και την πρώτη χρονιά στη Β' εθνική σε 22 αγώνες πέτυχε 5 γκολ ενώ την περίοδο 2015-2016 στη Σούπερ Λιγκα σε 17 αγώνες είχε δύο γκολ.

Την περίοδο που τελείωσε αγωνίσθηκε πάλι στον Ηρακλή όπου έπαιξε 23 αγώνες(21 ως βασικός και δύο ως αλλαγή ενώ σε οκτώ παιχνίδια αντικαταστάθηκε) και πέτυχε τέσσερα γκολ. Δέχθηκε οκτώ κίτρινες κάρτες ενώ δύο φορές αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ήταν λακωνική: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Emanuel Perrone».

Ο παίκτης που αμέσως μετά την υπογραφή του μονοετούς συμβολαίου του χθες το πρωί στη Λάρισα αναχώρησε για το Καρπενήσι. Για να έρθει στη λαρισινή ομάδα πήρε πολύτιμες συμβουλές από τρεις γνώριμούς του τον Λεοζίνιο, τον Ναβάρο και τον Ναζλίδη.

Η φετινή ήταν η δεύτερη φορά που είχε φλερτ με την ΑΕΛ αλλά αυτή τη φορά κατέληξε σε γάμο αντίθετα με το 2007 που ο παίκτης προτίμησε αντί της ΑΕΛ τον Αστέρα Τρίπολης.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass