ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΘΕΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΑΡΟΥΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ «Ε»:

Σκευωρία και το αποδεικνύουν οι έλεγχοί μου ως ποδοσφαιριστή!

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2017 22:24

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Μυτιλήνης αφέθηκε ελεύθερος χθες ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ που συνελήφθη στη Μύρινα της Λήμνου για κατοχή 52 γραμμαρίων κοκαΐνης και ήταν όπως αποκαλύφθηκε ο Ματθαίος Μαρουκάκης.

Την υπεράσπισή του ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας που κατά την ακροαματική διαδικασία υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης της λαρισινής ομάδας έπεσε θύμα σκευωρίας που έχει σχέση με τη συμπεριφορά του στο ποδόσφαιρο και παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία που σύμφωνα με τον γνωστό νομικό οδηγούν στο συμπέρασμα αυτό, ενώ κατά τη διάρκεια της τακτικής δικάσιμου θα παρουσιάσει ακόμα περισσότερα όπως τόνισε.

Η «Ε» μίλησε χθες με τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΛ της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, χρονιά που ανέβηκε η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα(13 τέρματα) Ματθαίο Μαρουκάκη μέσω του κινητού της συζύγου του και μας είπε για την περιπέτειά του τα εξής: «Η περιπέτειά μου ξεκίνησε την Κυριακή και πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Αλέξη Κούγια που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου και από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκε για μένα τιμώντας τη συνεργασία που είχαμε με την ιδιότητα παίκτη και προέδρου και με τις άριστες νομικές γνώσεις με βοήθησε σε αρχικό στάδιο να ξεπεράσω μια δύσκολη φάση της ζωής μου.

Είναι σκευωρία σε βάρος μου αυτό που συνέβη και έπεσα θύμα πλεκτάνης κάτι που φάνηκε στην πρωινή ακροαματική διαδικασία. Αυτό θα γίνει περισσότερο φανερό όταν θα κατατεθούν όλα τα στοιχεία στη δίκη που θα γίνει...

Είμαι ένας αθλητής που μετείχα ενεργά σε εκδηλώσεις κατά των ναρκωτικών και των αναβολικών ενώ η καριέρα μου ως ποδοσφαιριστή αποδεικνύει την καθαρότητά μου αφού παρότι πέρασα αρκετούς ελέγχους ουδέποτε είχα πρόβλημα.

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά και ο χρόνος θα αποδείξει πόσο δίκιο έχω σ΄ αυτά που υποστηρίζω».

Ο Μαρουκάκης ανακουφισμένος μετά την απόφαση να μείνει ελεύθερος, μας μίλησε και για ποδόσφαιρο λέγοντας ότι η ΑΕΛ πραγματοποίησε πολύ καλές μεταγραφές και μπορεί να πετύχει ψηλότερους στόχους από πέρυσι στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ενώ ο ίδιος αύριο ή το Σάββατο θα συμφωνήσει με ομάδα λέγοντας: «Η ομάδα που θα με τιμήσει θα την τιμήσω και εγώ με το παραπάνω. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass