Σουάρες: «Το πιο σημαντικό γκολ με την Μπαρτσελόνα»

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2015 14:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:12

 

Προβάδισμα τίτλου πήρε η Μπαρτσελόνα, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του «clasico» στο «Καμπ Νου», αυξάνοντας τη διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης στους τέσσερις βαθμούς. Οι «μπλαουγκράνα» ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασαν στη νίκη με 2-1, στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος, με τους απογοητευμένους «μερένγκες» να βλέπουν τις ελπίδες τους για τίτλο να λιγοστεύουν.

Στο 56ο λεπτό ο Λούις Σουάρες κατέβασε την μπάλα από μακρινή μπαλιά και με διαγώνιο τελείωμα έγραψε το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Βαρκελόνης. Ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός χαρακτήρισε το γκολ αυτό ως το πιο σπουδαίο που έχει πετύχει, έως τώρα, με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα:

«Είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχω πετύχει μέχρι τώρα με την Μπαρτσελόνα κι έχει ξεχωριστή αξία γιατί το πέτυχα απέναντι στη Ρεάλ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη κα το πλεονέκτημα που μας δίνει. Υπάρχει ακόμη δρόμος και το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε.»

Από την πλευρά του ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», Λουίς Ενρίκε, μίλησε για τη συμβολή του Σουάρες στη νίκη: «Γι' αυτό το λόγο πληρώσαμε όσα πληρώσαμε για τον Σουάρες. Ήταν καθοριστικός. Από τη μέρα που ήρθε δείχνει αφοσίωση στην ομάδα, δουλεύει σκληρά και προσφέρει ολοένα και περισσότερα.»

Ο Λουίς Σουάρες το καλοκαίρι φοβήθηκε ότι είχε καταστρέψει την καριέρα του και πως η Μπαρτσελόνα δεν θα ήθελε να τον εντάξει στο δυναμικό της, μετά τον τετράμηνο αποκλεισμό που του είχε επιβληθεί, επειδή δάγκωσε τον Τζιόρτζιο Κιελίνι στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Ιταλία στο Μουντιάλ.

Ο Ουρουγουανός στράικερ μεταπήδησε από τη Λίβερπουλ στους «μπλαουγκράνα» έναντι 81 εκατομμυρίων ευρώ, παρά την «καμπάνα» της FIFA για την ενέργειά του στη διάρκεια του αγώνα με την Ιταλία για τον 4ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τελικά η μεταγραφή ολοκληρώθηκε, ο Σουάρες σιγά-σιγά προσαρμόστηκε και τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και να δικαιώνει τη διοίκηση της Μπάρτσελόνα για την επιμονή της για την απόκτηση του Ουρουγουανού σταρ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass