ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Με τριάντα παίκτες στο Καρπενήσι

• Ναβάρο, Κόντορ και Ρέντζας εντυπωσίασαν στο beep test

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2017 22:03

Οι αρχικές προβλέψεις ανέφεραν, μετά και από δήλωση του Ολλανδού τεχνικού Αντρέ Πάους, ότι στο Καρπενήσι που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ θα πήγαιναν είκοσι τέσσερις παίκτες αλλά τελικά ο αριθμός αυξήθηκε στους τριάντα μετά από σύμφωνη γνώμη του προπονητή, του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια και του τεχνικού διευθυντή Ηλία Φυντάνη.


Μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης κόπηκαν δύο παίκτες και αυτοί ήταν ο Καρατάσιος με τον Γεωργακόπουλο. Οι υπόλοιποι θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί για το Καρπενήσι(η αναχώρηση θα γίνει στις 9 το πρωί από τον χώρο του Αλκαζάρ).
Τα ονόματα αυτών που θα ταξιδέψουν είναι:
Τερματοφύλακες: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Σαφαρίκας, Παπαπολυμέρου.
Αμυντικοί: Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γουάλας, Κόντορ, Φάρκας, Άλα, Γκόλιας, Ζίζιτς.
Μέσοι: Αναστασόπουλος, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Αγρόδημος, Χοτζάλι, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Λεοζίνιο, Γκαγιέχο, Κρητικός.
Επιθετικοί: Ναζλίδης, Καπός, Γιαννιτσάνης, Ντοντό, Κρίζμαν, Καλύβας.
Οι παίκτες θα μείνουν μέχρι τις 22 Ιουλίου στο Καρπενήσι ενώ θα δώσουν στις 15 Ιουλίου(το ερχόμενο Σάββατο) το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τα Γιάννενα που κάνουν προετοιμασία στην ίδια περιοχή.
Μέχρι τώρα και με μια βδομάδα ουσιαστικά προπονήσεων (σήμερα υπάρχει ρεπό) οι παίκτες δείχνουν σε καλή κατάσταση κάτι που ενθουσίασε τον προπονητή βλέποντας ότι ορισμένοι ποδοσφαιριστές δούλευαν και ατομικά το καλοκαίρι.
Στο παλίνδρομο τεστ αντοχής (BEEP TEST) που τους υπέβαλε ορισμένοι παίκτες εντυπωσίασαν με την επίδοσή τους και αυτοί ήταν ο Ναβάρο, ο Κόντορ και ο Ρέντζας ενώ και οι υπόλοιποι είχαν καλές επιδόσεις.
Κάποιοι βέβαια ήταν πιο χαμηλά από το όριο αλλά θεωρείται ότι υπάρχει πολύ μεγάλος χρόνος προσαρμογής και θα βελτιωθούν σημαντικά.
Άνθρωπος της ομάδας μας έλεγε χθες ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι επιδόσεις θα ανέβουν στα υψηλά ελληνικά δεδομένα και αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό των παικτών καθώς δεν αφέθηκαν το καλοκαίρι αλλά δούλεψαν κάποιοι αρκετά σκληρά για να έχουν τέτοια αποτελέσματα.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ της ΑΕΛ, αποχαιρετά τον 24χρονο φίλαθλο των «βυσσινί», Δημήτρη Χασιώτη, που άδικα έφυγε το πρωί της περασμένης Παρασκευής από τη ζωή, σε τροχαίο έξω από τον Τύρναβο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΛΚΑΖΑΡ
«Το κλαμπ του παραδείσου συνεχίζει να πληθαίνει. Ένα ακόμα μέλος της οικογένειάς μας προστίθεται σ’ αυτό. Ένα ακόμα παλικάρι θα συνεχίσει να βλέπει την αγαπημένη μας ομάδα από κάπου μακριά. Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη. Καλό ταξίδι Τάκη».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass