ΥΨΗΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Επιστροφή Ιόφτσεφ στον Φιλαθλητικό

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2017 16:09

Με την επιστροφή του Βασίλη Ακριβούλη στον προεδρικό θώκο του Φιλαθλητικού μετά τις εκλογές του Ιουνίου, οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική χρονιά, τέθηκαν από την αρχή σε υψηλά επίπεδα.

Έτσι η πρώτη μεγάλη μεταγραφή για τον Φιλαθλητικό, για τη επίτευξη αυτών των στόχων δεν είναι άλλη, από την επιστροφή του πολύπειρου και αναγνωρισμένου προπονητή Δημήτρη Ιόφτσεφ, στην ομάδα που έχει ζήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην καριέρα του, τόσο σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα, με κατακτήσεις πανελληνίων πρωταθλημάτων, όσο και στις μεγάλες κατηγορίες με τελευταία και ηχηρή την άνοδο της ομάδας στην Α1 Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Έτσι, μετά από δύο χρόνια απουσίας σε Άρη και ΑΕΛ, ο κ. Ιόφτσεφ συμφώνησε να καθίσει ξανά στον πάγκο της γυναικείας ομάδας καθώς και σε όλες τις αναπτυξιακές-αγωνιστικές ομάδες του Φιλαθλητικού, βάζοντας μαζί με τη νέα διοίκηση του συλλόγου, τον πήχη ψηλά.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Έρχομαι σε ένα σύλλογο που γνωρίζω πολύ καλά και έχω ζήσει μαζί του πολλές επιτυχίες, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Η οργάνωση και η συνεχής δουλειά με στόχο την ανάδειξη ταλέντων, που γίνεται στον σύλλογο, είναι κάτι που με ικανοποιεί και θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να προσφέρω τα μέγιστα».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Φιλαθλητικού, Βασίλης Ακριβούλης, υπογράμμισε: «Εκ μέρους της διοίκησης καλωσορίζω τον κ. Ιόφτσεφ στον σύλλογό μας. Είναι ένας προπονητής με τον οποίο υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων σχετικά με τη φιλοσοφία και τον τρόπο που θέλουμε να λειτουργήσει ο σύλλογός μας. Ήταν από την πρώτη στιγμή διακαής πόθος της νέας διοίκησης, η οποία πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του. Ως πρόεδρος της ομάδας, δηλώνω ότι ο κ. Ιόφτσεφ χαίρει της εμπιστοσύνης μας και είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει ένα σύνολο, το οποίο θα αποδίδει αυτά που προσδοκούμε. Ο Φιλαθλητικός είναι ένας σύλλογος που προσφέρει υγιή αθλητισμό καθώς και τον πρωταθλητισμό σε εκείνους που τον επιδιώκουν. Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθεί να μεταδώσει τα μυστικά του αθλήματος μέσα από τις ακαδημίες του και μέχρι στιγμής το καταφέρνει πολύ καλά. Με την καθοδήγησή του περιμένουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για την ανάληψη των καθηκόντων του».
Ο Ιόφτσεφ εκτός από τον Φιλαθλητικό έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ΤΣΣΚΑ Σόφιας, Σπαρτάκ Σόφιας, Πλέβεν, Νίκη Βόλου, ΣΠΑ Καρδίτσας, Ασκληπιό Τρικάλων με ανάλογες επιτυχίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass