ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α’/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δάσκαλοι και στο... γήπεδο

• Συμμετείχαν στο 20ό Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Ακριτίδεια 2017» • Στη Λάρισα η διοργάνωση του πρωταθλήματος το 2019

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2017 18:42

Η Ποδοσφαιρική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» συμμετείχε στο 20ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Ακριτίδεια 2017» που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη από 28 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου 2017.


Πραγματοποίησε ικανοποιητική εμφάνιση, ενώ στάθηκε άτυχη λόγω τραυματισμού βασικών παιχτών από τον πρώτο αγώνα. Ηττήθηκε από τις ομάδες της Κοζάνης και της Κέρκυρας, ενώ νίκησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι τη διοργανώτρια αμάδα του Έβρου με 3-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Βίτκος, Κορομηλάς και το τρίτο, που ήταν το ωραιότερο γκολ του τουρνουά, ο Μπιτσαράς.
Στην αποστολή συμμετείχαν οι: Κορομηλάς Στέλιος (προπονητής), Μυλωνάς Γιάννης (υπεύθυνος ομάδας), Κυρίτσης Γιώργος, Ζάχος Κυριάκος, Γκουλοβάγκας Θάνος, Βίτκος Νίκος, Κιάτος Γιάννης, Μητράκας Απόστολος, Μυλωνάς Γιώργος, Μπελιάς Βασίλης, Νάστος Γιώργος, Τσιουρής Δημήτρης, Μπιτσαράς Δημήτρης, Κορομηλάς Αποστόλης, Βολιώτης Δημήτρης, Καλύβας Θωμάς.
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου της Λάρισας στην αποστολή συμμετείχε ο γεν. γραμματέας, Γεώργιος Νάστος. Επίσης σημαντικό γεγονός είναι ότι ο Σύλλογος της Λάρισας κατέθεσε υποψηφιότητα και θα διοργανώσει το 2019 το 22ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου «Ακριτίδεια 2019», στο οποίο αναμένεται να συμμετέχουν πάνω από 20 ομάδες από Ελλάδα και Κύπρο με πάνω περισσότερους από 500 αθλητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass