ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αναμένονται οι πρώτες μεταγραφές

• Σήμερα η γεν. συνέλευση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2017 15:25

Σε ρυθμούς Football League κινείται πλέον ο Απόλλων Λάρισας και οργανώνεται σε όλα τα επίπεδα για τη νέα αγωνιστική χρονιά.


Εντός της εβδομάδας αναμένονται και οι πρώτες μεταγραφές, αν οι συζητήσεις με τους παίκτες που υπάρχει ενδιαφέρον να έρθουν στη λαρισινή ομάδα προχωρήσουν. Παράλληλα σήμερα το βράδυ έχουν κληθεί παίκτες από την περσινή σεζόν, προκειμένου να μιλήσουν με τον πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Μαντζανά για να ανανεωθεί η συνεργασία.
Το αν συνεχίσουν να αγωνίζονται και την καινούργια σεζόν φορώντας την «κυανόλευκη» φανέλα, θα γίνει γνωστό εντός των ημερών.
 *Κατά τα άλλα, σήμερα και ώρα 20:00 στα γραφεία της ομάδας στη Φιλιππούπολη (20:00) ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του Απόλλωνα Λάρισας με σκοπό να εκλεγούν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναλάβουν και το κομμάτι της υπό σύστασης νέας ΠΑΕ. Έτσι οι «κυανόλευκοι» απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη της ομάδας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί αύριο την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό καλούνται όλα τα μέλη του Α.Ο.Απόλλων Λάρισας, σήμερα Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, και ώρα 8 μ.μ., στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης σε Γενική Συνέλευση, όπου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής όπου μεταξύ άλλων θα τρέξουν και τη σύσταση της νέας ΠΑΕ.
Όπως αντιλαμβάνονται άπαντες η παρουσία των μελών κρίνεται απαραίτητη».
Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass