ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

«Πέταξαν» ψηλά δύο μικροί του Α.Ο. «Λαρισαϊκός -Τιτάνες»

• Κατέκτησαν μετάλλια και απέκτησαν πολλές εμπειρίες

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2017 17:02

Δύο αθλητές του Α.Ο. «Λαρισαϊκός-Τιτάνες» η Έλλη Λιάκου και ο Θωμάς Κωστόπουλος, κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τους Χαράλαμπου Καπετανόπουλου, διέπρεψαν στους πανελλήνιους αγώνες κολύμβησης κοριτσιών - αγοριών ηλικίας 11 - 12 ετών.


Οι αγώνες διεξήχθησαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου Αθηνών, με διοργανώτρια την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε), τη συμμετοχή συλλόγων από ολόκληρη την Ελλάδα και την παρουσία χιλιάδων παιδιών που πήραν μέρος.
Αποτελούν δε τη σημαντικότερη διοργάνωση αυτών των κατηγοριών, ο ανταγωνισμός μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν πολύ μεγάλος, γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να καταγραφούν εκπληκτικές επιδόσεις.
Τόσο ο Έλλη Λιάκου όσο και ο Θωμάς Κωστόπουλος, κατέκτησαν μετάλλια και ήταν παράλληλα και οι δύο μέσα στην πρώτη εξάδα των αγωνισμάτων ,ενώ απέκτησαν πολλές εμπειρίες.
Ειδικότερα: Ο Θωμάς Κωστόπουλος αγωνίσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16/6 στα 100 μ. Πρόσθιο - Αγόρια 11 ετών, καταλαμβάνοντας την 3η θέση με χρόνο 01:26:56 και έλαβε το Χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας. Στη συνέχεια το Σάββατο το πρωί της 17/6 αγωνίσθηκε στα 50 μ. Ελεύθερο - Αγόρια 11 ετών, καταλαμβάνοντας την 5η θέση με χρόνο 00:31:57. Την ίδια ημέρα, το απόγευμα, αγωνίσθηκε στα 50 μ. Πρόσθιο - Αγόρια 11 ετών, καταλαμβάνοντας την 2η θέση με χρόνο 00:39:59 και έλαβε το Αργυρό Μετάλλιο της κατηγορίας.
Η Έλλη Λιάκου αγωνίσθηκε το Σάββατο 17/6 το πρωί στο αγώνισμα 200 μ. - Πρόσθιο - Κορίτσια 11 ετών και έλαβε την 5η θέση με χρόνο 03:13:30. Στη συνέχεια συμμετείχε την Κυριακή το πρωί 18/6 στο αγώνισμα 200 μ. Μικτή Ατομική - Κορίτσια 11 ετών καταλαμβάνοντας την 3η θέση με χρόνο 02:51:23 και έλαβε το Χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας. Την ίδια ημέρα, το απόγευμα, αγωνίσθηκε στα 400 μ. Ελεύθερο- Κορίτσια 11 ετών, καταλαμβάνοντας την 6η θέση με χρόνο 05:23:49.
Οι δύο αθλητές άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον τους στην κολύμβηση, αρκεί να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.
Για να φτάσουν στις επιτυχίες συνετέλεσε η αρίστη προετοιμασία που έγινε υπό την καθοδήγηση του προπονητή κ. Χαράλαμπου Καπετανόπουλου, ο οποίος συνεχώς είναι δίπλα στους αθλητές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass