Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

«Απλοποιούμε διαδικασίες, χτυπάμε τη γραφειοκρατία»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2017 15:30

Ο υφυπουργός αθλητισμού αναφέρθηκε στο νέο σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε από τη Βουλή. Ο Γιώργος Βασιλειάδης σχολίασε αρχικά το θέμα της ΕΠΟ:

«Χθες έγινε το πρώτο βήμα για να επανέλθουμε σε μια κανονικότητα στην ΕΠΟ, με βάση τη συμφωνία που έχουμε κάνει με τη FIFA και την UEFA. Δίνεται η δυνατότητα να γίνει νόμιμα η γενική συνέλευση της 30ής Ιουνίου κι εφόσον οι αλλαγές αυτές περάσουν, τότε τέλη Ιουλίου, αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε εκλογές με μια νέα εκλεγμένη διοίκηση και μια επιστροφή στην κανονικότητα και ελπίζω και στην ομαλότητα». Παράλληλα ο υφυπουργός αναφέρθηκε και στη μεταρρύθμιση για τις αθλητικές εγκαταστάσεις: «Είχαμε, επίσης, μια μεγάλη μεταρρύθμιση στο θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Προσπαθούμε να λύσουμε ένα πρόβλημα που μας ταλαιπωρεί εδώ και 13 χρόνια. Γνωρίζετε ότι σχεδόν όλες μας οι εγκαταστάσεις είναι χωρίς άδεια. Το Ολυμπιακό Στάδιο και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κατάφεραν να πάρουν άδεια μόλις πριν από 1,5-2 χρόνια. Απλοποιούμε διαδικασίες, χτυπάμε τη γραφειοκρατία, όσο μπορούμε και γίνεται το πρώτο βήμα για έναν εξορθολογισμό του συστήματος. Είχε πολλές ενδιαφέρουσες διατάξεις. Καταλαβαίνω ότι η ΕΠΟ και το ποδόσφαιρο μονοπώλησε το ενδιαφέρον, αλλά θα πρέπει να δούμε και τα υπόλοιπα ζητήματα με τους αθλητικούς χώρους. Και στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να επιστρέψουμε στην ομαλότητα και την κανονικότητα. Νομίζω πως σ’ αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε» τόνισε χαρακτηριστικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass