ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Σεβασμός αλλά όχι φόβος

*Απαγόρευση μετακίνησης των Λαρισαίων για την Καρδίτσα *Μόλις 171 τα εισιτήρια με το Γάζωρο και το ΕΑΚ πήρε 70 ευρώ!

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2015 12:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:07

 

Του Σωτ. Κέλλα

Καρέ συνεχόμενων νικών έχει η ΑΕΛ το τελευταίο διάστημα στον 2ο όμιλο της Β΄ Εθνικής κατηγορίας  που την έφεραν στην τρίτη θέση σε συνδυασμό και με την αφαίρεση(πρωτόδικα) βαθμών από τη Λαμία για αντικανονική συμμετοχή του Μουμίν στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Από δω και πέρα στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος η ΑΕΛ κρατάει την τύχη στα χέρια της αφού με ισάριθμες νίκες θα αγωνισθεί στα πλέι οφ για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα έσω και με σημαντικό βαθμολογικό μειονέκτημα.

Βέβαια την προσπάθειά της δεν δείχνει να στηρίζει ο κόσμος καθώς στο παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου που έγινε την περασμένη Τετάρτη κόπηκαν μόλις 171 εισιτήρια (πρέπει να είναι αρνητικό ρεκόρ δεκαετιών) και το ΕΑΚ από την παραχώρηση του γηπέδου πήρε μόλις 70 ευρώ που σημαίνει ότι ακόμα και η συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση ζημιώθηκε από το παιχνίδι.

Να υποθέσουμε ότι ο οφείλεται στη γενική απαξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου(τελευταία  δημοσκόπηση της metron analysis έδειξε ότι το 79% πιστεύουν ότι πάει συνεχώς χειρότερα) ή είναι μια σιωπηρή διαμαρτυρία των Λαρισαίων φιλάθλων για τα προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα; Ο χρόνος θα δείξει.

Η ΑΕΛ πάντως θα συνεχίσει την προσπάθεια για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ στην Καρδίτσα αύριο με αντίπαλο την Αναγέννηση που προέρχεται από μια μεγάλη νίκη στον Εύοσμο επί του Αγροτικού Αστέρα με 2-1, μια νίκη που την είδε και ο προπονητής της λαρισινής ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος από κοντά.

Μάλιστα συνοψίζοντας τις πρώτες του εντυπώσεις από τον αυριανό αντίπαλο είπε ότι έχει ψηλά παιδιά τα οποία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα σε φάουλ και κόρνερ. Μάλιστα χθες «δούλεψε» πάνω σε τέτοιες φάσεις.

Τόνισε ότι ΑΕΛ θα σεβαστεί την Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά δεν πρόκειται να την φοβηθεί ενώ θα πρέπει να ανεβάσει η ομάδα την απόδοσή της , τη δύναμη, την ταχύτητα και την αυτοσυγκέντρωση.

Είπε ότι αυτό το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι αυτό στη Θεσσαλονίκη την τελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή. Αν κερδηθεί αυτό η ομάδα ουσιαστικά θα είναι με το «ένα πόδι» στα πλέι οφ.

Αγωνιστικά ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νεμπεγλέρα ενώ Ενγκεσάν, Μουλόπουλος δεν είναι απολύτως έτοιμοι.

Σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει δεν θα υπάρχει καμία αλλαγή σε σχέση με αυτή που παρέταξε στον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Υπενθυμίζουε ότι εξέτισε τη ποινή του ο Μπανούσης ενώ ο Μπόγιοβιτς αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά θα αγωνισθεί κανονικά.  

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Χωρίς την παρουσία φιλάθλων της, θα παραταχθεί αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας η ΑΕΛ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας αναφέρει τα εξής:

«H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνει ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σταύρο Κοντονή, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, καθώς και η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (22-03-2015) και ώρα 16:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – Π.Α.Ε. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass