ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Ο Δ. Καπετανόπουλος στην Αμυγδαλέα

• Ανανέωσαν 11 παίκτες, άρχισαν οι μεταγραφικές κινήσεις

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2017 22:24

Θετική κατάληξη είχε το «φλερτ» του Αετού Αμυγδαλέας με τον τεχνικό Δημήτρη Καπετανόπουλο, μετά το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Λιάπη.

Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν χθες τη συνεργασία τους για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας με αισιοδοξία για μία πορεία καλύτερη από τη φετινή.
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Δημήτρη Καπετανόπουλο, έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις τόσο για την τεράστια ποδοσφαιρική του καριέρα όσο και για την προπονητική του σταδιοδρομία. Η φιλοσοφία του ταιριάζει στον σύλλογό μας, όπως και η ιδιαίτερη ευαισθησία που έχει στα νέα παιδιά, τα οποία είχαμε τη χρονιά που πέρασε και με τον Δημήτρη πιστεύουμε ότι η ομάδα θα είναι ακόμη πιο νεανική. Και το πιστεύουμε ακράδαντα ότι από τον σύλλογό μας θα φύγουνε παιδιά για μεγαλύτερες κατηγορίες. Σε καλωσορίζουμε Δημήτρη στη νέα σου ομάδα και ευχόμαστε να τερματίσεις παραπάνω από την 5η θέση που κατέλαβε η ομάδα μας τη σεζόν 2016-2017. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον τεχνικό Γιώργο Λιάπη για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Καραμούτης.


ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο κορμός του Αετού Αμυγδαλέας θα διατηρηθεί σχεδόν ο ίδιος καθώς έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής οι Κωνσταντίνου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Γραμμένος, Αντωνόπουλος, Δημητρέλης, Κορλός, Ντανιέλ, Σάρα και Τασιούλης ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις και με τους υπόλοιπους.
Επίσης αποκτήθηκε ο Σωτήρης Περδίκης από την Ολύμπικ/Ν Καρυές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα απόκτησης σέντερ φορ που αναμένεται να κάνει αίσθηση.
Ήδη ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Καραμούτης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις, ωστόσο τίποτα ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις σημαντικών ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass