ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ

Ντάνι Αλβες και Μαρτίνεθ ανακοινώνει η Σίτι

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2017 19:34

Παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρούνται οι Ντάνι Αλβες, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους και Χάβι Μαρτίνεθ.

Μάλιστα οι δύο ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται εντός της εβδομάδας να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαια συνεργασίας τους.
Ο Αλβες θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρέμιερ λιγκ, όπου θα βρει ξανά τον Πεπ Γκουαρντιόλα, γνωστό από την κοινή θητεία τους στην Μπαρτσελόνα. Τη λύση της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο μπακ ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας η διοίκηση της Γιουβέντους.
Στα 34 του πλέον, ο κορυφαίος φούλμπακ δέχτηκε να επανασυνδεθεί με τον παλιό προπονητή του στην Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα. Συνυπήρξαν στην «αυτοκρατορία» των Καταλανών που κατέκτησαν κάθε διαθέσιμο τίτλο την τετραετία 2008-2012.
Το κόστος της μεταγραφής του δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα πέντε εκατ. ευρώ, καθώς η ηλικία του παίκτη και το γεγονός ότι το συμβόλαιό του με τη «Γιούβε» λήγει το 2018, ρίχνουν πολύ χαμηλά την τιμή. Ο ίδιος, όμως, εκτοξεύει τις αποδοχές του στα 100.000 ευρώ την εβδομάδα, από 75.000 που έπαιρνε στη Γιουβέντους.
Από την πλευρά του, ο Ισπανός μπακ, που μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος, προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν, με τον Κάρλο Αντσελότι να του δίνει 37 συμμετοχές σε Γερμανία και Ευρώπη και αναμένεται να δώσει βοήθειες στο κέντρο της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass