ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ AΝΕΤΗ ΝΙΚΗ

Πανέτοιμη η ΑΕΛ για τον… τελικό στην Καρδίτσα

*Οι «βυσσινί» πάνε για να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2015 12:00 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:04

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Εντυπωσιακό όπως φαίνεται θα είναι το ντεμαράζ στον βόρειο όμιλο της Β΄Εθνικής κατηγορίας, καθώς μετά τη χθεσινή αφαίρεση των βαθμών της Λαμίας, η ΑΕΛ πλησιάζει όλο και πιο κοντά στη συμμετοχή της, στα πλέι όφ.

Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η κανονική  διάρκεια του πρωταθλήματος, οι «βυσσινί» δείχνουν πολύ αποφασισμένοι να πετύχουν αυτό που πριν από λίγες ημέρες, φάνταζε ως ακατόρθωτο.

Να πάνε λοιπόν στα πλέι οφ  και να δώσουν τη σκληρή μάχη της ανόδου, εξαντλώντας σε αυτή τη διαδικασία τις όποιες πιθανότητες έχουν, καθώς η ελπίδα πεθαίνει όπως όλοι  γνωρίζουμε, πάντα… τελευταία και κανένας δεν μπορεί να προεξοφλήσει το τι θα συμβεί.

Στην κρίσιμη αυτή καμπή του πρωταθλήματος η αγαπημένη μας ΑΕΛ δείχνει ότι έχει δυνάμεις, θέληση  και πίστη, να πετύχει το 3χ3 στους εναπομείναντες αγώνες, για να τερματίσει σε αυτή την περίπτωση στη δεύτερη ή τρίτη θέση της βαθμολογίας.

«Έχω εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου και στον εαυτό  μου, νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή, απέναντι σε μια ομάδα πάρα πολύ δύσκολη. Θα τα παίξουμε όλα για  όλα και εκεί και θα δούμε…».

Το πιστεύω  αυτό του τεχνικού ηγέτη Σούλη Παπαδόπουλου που έκανε τις παραπάνω  δηλώσεις μετά την αναμέτρηση με τον Εθνικό Γαζώρου, χρειάζεται να υιοθετήσουν και οι ποδοσφαιριστές, που μπορούν αν αγωνισθούν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες, να δώσουν τη μεγάλη χαρά στους χιλιάδες φίλους της ομάδας.

Πάνω από όλα την Κυριακή και στον…τελικό όπως όλα δείχνουν στη γειτονική  Καρδίτσα, η ΑΕΛ θέλει 11 ή 14 παλικάρια να τα δώσουν όλα, να παίξουν για τη φανέλα και την  ένδοξη ιστορία της «βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου, που θα βρει πάλι τον δρόμο της…

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο η ΑΕΛ κέρδισε τον Φωκικό στην  Άμφισσα  1-0 και τον Εθνικό Γαζώρου στο στάδιο Αλκαζάρ, 4-0.

Θέλει λοιπόν  αυτή τη φορά, να…τριτώσει το καλό και όλοι το ευχόμαστε.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ Ο ΜΠΟΓΙΟΒΙΤΣ

Κατά τα άλλα, η χθεσινή  πρωινή προπόνηση  για την ΑΕΛ περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα στον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ για τους υπόλοιπους ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικής. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε μίνι δίτερμα. Οι Θανάσης Μουλόπουλος και Ντάνι Ν'Γκεσάν συμμετείχαν σε κάποια κομμάτια της προπόνησης. Όσον αφορά στο  Μίλαν Μπόγιοβιτς έκανε μόνο θεραπεία εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στο προχθεσινό παιχνίδι.

Την Κυριακή να σημειώσουμε ότι επανέρχονται Μπανούσης και Νεμπεγλέρας, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μετά τον χθεσινό μηδενισμό της Λαμίας στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας(σ.σ.είχε κερδίσει με 2-1), η βαθμολογία στον βόρειο όμιλο, διαμορφώθηκε ως εξής:

1. Ηρακλής   21       53

2. Λαμία        22       39

3. Ολυμπιακός Βόλου        21       39

………………………………………………………………

4. ΑΕΛ            21       39

………………………………………………………………

5. Ζάκυνθος  21       35

6. Αιγινιακός 22       27

7. Πιερικός   21       27

8. Τύρναβος 22       26

9. Αναγέννηση Καρδίτσας            21       26

10. Απόλλων Καλαμαριάς            21       25

……………………………………………………………………………

11. Αγροτικός Αστέρας      21       24

12. Εθνικός Σερρών            21       12

13. Φωκικός 21       9

*Η Λαμία έχει έναν μηδενισμό

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass