ΠΕΤΥΧΑΝ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Πανελλήνιες νίκες στο πινγκ πονγκ

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2015 11:45 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:04

 

Οκτώ μικροί Λαρισαίοι  αθλητές του πινγκ πονγκ, είχαν πολύ καλή παρουσία στα προκριματικά  στο ατομικό τους αγώνισμα, σε  πανελληνίους αγώνες  που διεξήχθησαν πρόσφατα στην Θεσσαλονίκη.

Από τους 80 παμπαίδες και  τις 20 παγκορασίδες της Βορείου Ελλάδας (στην κατηγορία μέχρι 12 χρονών) οι «μικροί» αθλητής του συλλόγου Δύναμη  Α.Σ. Λάρισας  κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με 13 συνολικά νίκες  και 3 από τους 8 (Γκανάτσιος-Παυλίδης-Ζησόπουλος) να περάσουν τους ομίλους με τρεις νίκες και να κληρωθούν στο κυρίως ταμπλό των νοκ αουτ στους «16» καλύτερους της Βορείου Ελλάδας (από 80 παίκτες), όπου μετά υπέστησαν φυσιολογικές ήττες. Επίσης δυο νίκες έκανε ο Κωστής Νανούλης και από  μια οι Ζησούλης Κωνσταντίνος, Βασίλης Βαλάσης. Πολύ μεγάλη προσπάθεια έκαναν οι Βύρων  Διαμαντής και Ελένη Ζησούλη όπου στην πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν δείχνοντας πως έχουν μέλλον στο άθλημα. Στη φωτογραφία οι Παυλίδης Χρήστος-Ζησούλη Ελένη-Ζησούλης Κων/νος-Ζησόπουλος Ραφαήλ-Βύρων Διαμαντής-Βασίλης Βαλάσης-Γκανάτσιος Δημήτρης-Παυλίδης Χρήστος-Νανούλης Κων/νος. Τα παιδιά συνόδευαν γονείς μαζί με τον προπονητή τους Στέφανο Αμπελακιώτη.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass