ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ NA ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μεταγραφών συνέχεια στην ΑΕΛ

Θα αποκτηθούν τερματοφύλακας και δύο στόπερ από το εξωτερικό

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2017 22:30

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση από σήμερα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας και στην ΠΑΕ ΑΕΛ καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια, προκειμένου να γίνουν οι κατάλληλες μεταγραφές και το ρόστερ να είναι ολοκληρωμένο, μέχρι τις 28 Ιουνίου,

που θα πραγματοποιηθούν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Αγρόδημος, Λεοζίνιο, Γουάλας, Σαφαρίκας και πλέον το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη θέση του τερματοφύλακα και στα στόπερ. Οι «βυσσινί» ψάχνονται λοιπόν για να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές στις συγκεκριμένες θέσεις και μετά θα ρίξουν το βάρος για σέντερ φορ. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως εξετάζονται περιπτώσεις από το εξωτερικό και οι διοικούντες, με τη σύμφωνη γνώμη του τεχνικού Αντρέα Πάους, έχουν καταλήξει για έναν τερματοφύλακα, που αν πάνε όλα καλά, θα κλείσει συμφωνία και ενδέχεται να ανακοινωθεί μέχρι την Τετάρτη. Όμως οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο και για τα στόπερ, αλλά ακόμη δεν έχει αποφασισθεί το ποιοι θα επιλεγούν τελικά, καθώς καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ υπάρχουν προτάσεις και όλες εξετάζονται. *Βαρύτητα φέτος θα δοθεί και στις ομάδες των υποδομών, ώστε ταλαντούχοι παίκτες από ερασιτεχνικά σωματεία του νομού να απορροφηθούν στα αντίστοιχα τμήματα και εφόσον δείξουν ότι έχουν τις δυνατότητες, να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα.

BARELA

BARELA 19 6 17

ΒΑΡΕΛΑ: «Η ΑΕΛ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ»

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ ο Νίκο Βαρέλα. Ο 26χρονος Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής, με μία ανάρτησή του στο Facebook αποχαιρέτησε την ΑΕΛ και τη Λάρισα, ευχαριστώντας τους φιλάθλους της ομάδας. Ο επιθετικός μέσος ανέβασε στην προσωπική του σελίδα ένα video από τον πανηγυρισμό στο AEL FC ARENA μετά την επίτευξη τέρματός του, όπως και μία βαλίτσα δηλώνοντας με αυτόν τον τρόπο πως αποχωρεί από τη Λάρισα. Πάντως, ο Νίκο Βαρέλα στο σύντομο μήνυμά του εκτός από το να ευχαριστήσει τον κόσμο για την υποστήριξη, δήλωσε πως μόνο καλά λόγια έχει να πει για όλους, ενώ έκλεισε με την πρόταση πως η ΑΕΛ θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά του. Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα είναι μία κακή μέρα καθώς λέω αντίο στην ομάδα μου την ΑΕΛ που ήμουν έως χθες. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ για την υποστήριξή τους. Έχω πολλούς φίλους εδώ στην πόλη και μόνο καλά λόγια έχω να πω για όλους. Η ΑΕΛ θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου». Τη σεζόν που πέρασε είχε 20 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας μία φορά, ενώ συνολικά στον ενάμιση χρόνο παρουσίας του στη Λάρισα, κατέγραψε με τη «βυσσινί» φανέλα 33 συμμετοχές, πετυχαίνοντας και 5 γκολ.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass