ΕΝΩ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ

Συζήτησε με Σωτηρίου η ΑΕΛ

*Εξελίξεις αναμένονται ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2017 22:15

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το ξεκίνημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στην ΑΕΛ εντείνονται οι προσπάθειες από τη διοίκηση, προκειμένου να υλοποιηθούν μέχρι τις 28 του μηνός, οι μεταγραφικοί στόχοι.

Οι «βυσσινί» που κάνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις, απέκτησαν έως τώρα τους Αγρόδημο, Λεοζίνιο, Γουάλας, Σαφαρίκα και πλέον κινούνται για έναν κεντρικό αμυντικό και επίσης για ένα δεκάρι.

Εξελίξεις ίσως υπάρξουν και μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως γίνονται συζητήσεις με πολλούς παίκτες, αλλά θα επιλεχθούν τελικά αυτοί που ταιριάζουν και στη φιλοσοφία της ομάδας. Δεν θα γίνουν λοιπόν βιαστικές κινήσεις.

Την καινούργια σεζόν η ΑΕΛ θέλει σε πρώτη φάση να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα και από κει και πέρα να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Με τη βοήθεια του κόσμου που βλέπει θετικά τις κινήσεις οι οποίες γίνονται, η ΑΕΛ θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του AEL FC ARENA έτσι ώστε να γίνει και πάλι πραγματική έδρα το παλατάκι.

*Όσον αφορά για τον Δημήτρη Σωτηρίου που έχει φορέσει και τη βυσσινί φανέλα κατά το παρελθόν, έγιναν συζητήσεις αλλά δεν έχουν προχωρήσει.

Ο εν λόγω γκολκίπερ στα δύο χρόνια παρουσίας του στον Πλατανιά, δικαίωσε εκείνους που πιστεύουν πως είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας.

Έχει αποκτήσει εμπειρία σε σχέση με την πρώτη φορά που αγωνίσθηκε στην ΑΕΛ και αν συμφωνήσει θα είναι επίσης μια πολύ καλή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.

Ο ΜΟΡΑΣ

Παρότι πληροφορίες για τον Βαγγέλη Μόρα κάνουν λόγο πως βρίσκεται σε καλό δρόμο η επιστροφή του στη Λάρισα, επίσημα δεν υφίσταται κάτι που να επιβεβαιώνει αυτό το ενδεχόμενο.

Στο περιβάλλον του ποδοσφαιριστή υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, όμως δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική εξέλιξη μέχρι χθες και το θέμα παραμένει στάσιμο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass