ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΜΙΤΙΝΓΚ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ

Η Αλεξούλη 6.28μ. στο μήκος

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 16:12

Την 5η θέση κατέλαβε η Λίλη Αλεξούλη στο meeting της Πράγας, με άλμα στα 6.28μ. Εν συγκρίσει με τον αγώνα στο Ίνσμπουρκ, η Eλληνίδα άλτρια του μήκους παρουσιάστηκε βελτιωμένη, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το ρυθμό της. Συγκεκριμένα, εκτός από την καλύτερη προσπάθειά της στα 6.28μ.

Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 6.11 μέτρα. Η Αλεξούλη ολοκλήρωσε τους - εκτός συνόρων - αγώνες και πλέον ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας (17-18/6).

ΤΡΙΤΗ ΜΕ 59.74Μ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Η Φαρσαλινή Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πήρε την τρίτη θέση στη δισκοβολία με 59.74 μέτρα στο διεθνές μίτινγκ στίβου της Μασσαλίας, στον 2ο αγώνα της στη Γαλλία σε διάστημα τριών ημερών (ο προηγούμενος στο Μοντρέιγ όπου έκανε 59.37μ). Η αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου βελτίωσε την καλύτερη φετινή της επίδοση, ενώ για μία ακόμη φορά βρέθηκε πολύ κοντά στο φράγμα των 60.00μ. Η Αναγνωστοπούλου θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με στόχο να κυνηγήσει ακόμη και το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, που είναι 61.20 μέτρα.

Σε τροχιά για την επίτευξη του ορίου συμμετοχής στο Λονδίνο, άρχισε να κινείται ο Κώστας Δουβαλίδης, που στον πρώτο στην ουσία αγώνα του στη σεζόν διένυσε τα 110μ εμπόδια σε 13.68 και κατέλαβε την 5η θέση στο μίτινγκ της Μασσαλίας. «Ημουν καλά, αλλά ο ελαστικός τάπητας ήταν αρκετά μαλακός και είχε και αέρα και γι΄ αυτό δεν βγήκαν μεγάλες επιδόσεις. Νιώθω αρκετά δυνατός και πιστεύω πως στον επόμενο αγώνα μου με καλύτερες συνθήκες θα βγει η επίδοση που θέλω», είπε ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα, που θα τρέξει στις 10 Ιουνίου στην Πολωνία. Ο Δουβαλίδης έχει ως πρώτο στόχο στη σεζόν μια επίδοση κάτω από 13.48, που είναι το όριο για το Λονδίνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass