ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Μετάλλια για τη «Θεσσαλική Δύναμη»

Δημοσίευση: 06 Ιουν 2017 16:30

Με επιτυχία έγιναν τα αγωνιστικά σπάρινγκ σε Αγιά και Λαμία με τη συμμετοχή 200 αθλητών από συλλόγους της Θεσσαλίας, της Λιβαδειάς, της Χαλκίδας και των Αθηνών. Η «Θεσσαλική Δύναμη» έλαβε μέρος με 20 αθλητές οι οποίοι απόκτησαν μια ακόμη εμπειρία στο καλύτερο πολεμικό άθλημα, το Ταεκβοντό.

Βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις τους οι εξής:

Παπαλεξανδρής Αλέξανδρος, Παντελίδης Οδυσσέας-Αβραάμ, Σαμαρά Ροδάνθη, Γκανάτσιος Δημήτρης, Διανελλάκη Μαρία, Μπέμπη Μαρία-Ολυμπία, Μιχαντάς Γεώργιος, Ντάος Νικόλαος, Πρασσάς Δημήτρης, Σελμανλάρι Κων/νος, Ζήκος Παντελής, Πάπα Αγγελος, Ζήδρος Αριστείδης, Μακρής Νικόλαος, Σαντουρίδου Ελένη, Θεμελίδη Μαρία, Θεμελίδη Γεωργία, Μπερντούφι Ανέστης, Μπερντούφι Λιλιάνα, Παπαχρήστος Βαγγέλης.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Λαμίας έγιναν και αγώνες Survivor, όπου συμμετείχαν αγωνιστικές ομάδες από κάθε σύλλογο, οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

Ο προπονητής του συλλόγου, Λαγκούρας Σπυρίδων, ευχαριστεί τους διοργανωτές της Αγιάς και της Λαμίας καθώς και τους γονείς των αθλητών που συνόδευσαν τα παιδιά τους σ’ αυτές τις υπέροχες αγωνιστικές εκδηλώσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass