ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Τυρνάβου με τον Χρ. Λόλα

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2017 17:55

Λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της ομάδας του Τυρνάβου και του προπονητή Χρήστου Λόλα, και του συνεργάτη του Γιώργου Φτεργιώτη.

Την εξέλιξη αυτή έκανε γνωστή με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του «Α.Ο. Τύρναβος» ανακοινώνει την από κοινού ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους προπονητές Χρήστο Λόλα και Γιώργο Φτεργιώτη. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει από καρδίας τους δύο προπονητές για τη μεγάλη προσφορά στην ομάδα, στην πιο δύσκολη ίσως χρονιά της ιστορίας της. Να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στην προπονητική τους διαδρομή και ό,τι καλύτερο στην προσωπική τους ζωή. Η αγκαλιά της ομάδας είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.
Ακόμη ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες της ομάδας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας, στους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά και ηθικά την ομάδα, και το πιο μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την προσπάθεια της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών.
Τη νέα χρονιά η ομάδα θα πορευθεί με την ίδια λογική, δηλαδή στελέχωση της ομάδας με παιδιά του Τυρνάβου και των περιχώρων. Στόχος μας είναι η επόμενη χρονιά να είναι πιο καλή από την προηγούμενη. Στην προσπάθειά μας τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Δεν περισσεύει κανείς» καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου.
Ανάλογες ευχές προς την ομάδα του Τυρνάβου εξέφρασε από την πλευρά του και ο τεχνικός Χρήστος Λόλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass