ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 21.00 ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Σήμερα ο 2ος τελικός του μπάσκετ ανάμεσα στους «αιωνίους»

Δημοσίευση: 01 Ιουν 2017 16:26

Διεξάγεται σήμερα στις 21.00 στο ΟΑΚΑ ο δεύτερος τελικός του μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό με τους «ερυθρόλευκους» να προηγούνται με 1-0.

Στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού», ο τεχνικός των «πράσινων», Τσάβι Πασκουάλ, είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και με γεμάτη τη... φαρέτρα του σκέφτεται μόνο την ισοφάριση της σειράς, μπροστά στο κοινό του. Η υπεράσπιση της έδρας στη νέα συνάντηση «αιωνίων» αποτελεί μονόδρομο για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, αν θέλουν να παραμείνουν με αξιώσεις σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, τον οποίο τα τελευταία δύο χρόνια «μονοπωλεί» ο Ολυμπιακός.

Υψηλές είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί χωρίς τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός. Ο “Kill-Bill” δεν συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων». Παρέμεινε κλινήρης, καθώς ανέβασε πυρετό, με συμπτώματα αμυγδαλίτιδας. Οι Πειραιώτες έχουν στόχο το 2-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού κι ενώ την Κυριακή (4/6, 21:00) υποδέχονται εκ νέου τους «πράσινους» στο ΣΕΦ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass