ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 77-73

Ήττα του Ερμή Αγιάς από τον Παπάγο

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2017 16:26

Την ήττα με σκορ 77-73 γνώρισε στην Αταλάντη ο Ερμής Αγιάς από τον Παπάγο σε αγώνα κατάταξης μεταξύ των τρίτων στις βαθμολογίες κανονικής διάρκειας στα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής κατηγορίας Βορρά – Νότου. Πλέον η ομάδα της Αγιάς για να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία θα πρέπει να περιμένει να δημιουργηθούν δύο θέσεις καθώς την πρώτη θα την πάρει ο Παπάγος.

Δεκάλεπτα: 23-20, 34-35, 54-59, 77-73.

Παπάγου (Σορώτος, Παπασπυριδάκος): Γεωργούλης, Φωτητζόγλου, Σιμόπουλος, Αποστολίδης 6 (2), Δέδες 13 (2), Ζώρζος 10, Αρσένης 5 (1), Φακοπουλίδης 21 (1), Καμπούρης, Χαϊκάλης, Γκάτζο, Κακιούζης 22.

Ερμής Αγιάς (Γιασάρης): Κόμματος 15 (3), Περρωτής 8, Τριανταφύλλου 10, Χαλκιάς 5 (1), Βαβάτσικος 12, Τσιαμπαλής 16 (3), Μηλιώνης 5 (1), Γούλας 2.

*Σε αγώνα μεταξύ των ομάδων που τερμάτισαν στην τέταρτη θέση των δύο ομίλων, το Αγρίνιο επιβλήθηκε του Πανερυθραϊκού με 68-61. Ο αγώνας έγινε στην Ακράτα.

ΑΓΡΙΝΙΟ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ 68-61

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-12, 32-31, 49-44, 68-61

ΑΓΡΙΝΙΟ (Μυριούνης): Μπερερής 8, Τασόπουλος 12, Σταμούλης, Πουρνάρας 2, Τάσσος 7 (1), Μπαρούχας, Γκρέκας 13 (1), Μήτσου 10 (1), Μακρής 16.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Χουχουλής): Δέλλιος 5, Καλούδας, Καλλιανιώτης 3 (1), Τσικόπουλος, Πρίτσος, Κούσουλας 11, Γιαουρτόγλου 19 (2), Τοπάλης 3 (1), Αντωνίου 6 (2), Αλεξίου 8, Γιανναλέτσος 6.

 

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΙΑΣΑΡΗΣ

«Μια γλυκόπικρη γεύση…»

Γλυκόπικρη χαρακτήρισε τη γεύση που τους αφήνει στο τέλος της η χρονιά που μόλις τελείωσε, ο προπονητής του Ερμή Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης. Ο τεχνικός των κυανόλευκων μιλώντας στην «ΕτΔ» τόνισε πως χάθηκε μια ευκαιρία αλλά στάθηκε στη συνολική προσπάθεια που ήταν σπουδαία. Πιο αναλυτικά δήλωσε τα εξής:

Για το χθεσινό ματς: «Σίγουρα πιστεύω πως χάσαμε μια ευκαιρία να είμαστε οι πρώτοι επιλαχόντες για την άνοδο στην Α2. Κάποια στιγμή χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό μας οδήγησε στο άσχημο αποτέλεσμα. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια αλλά δυστυχώς στον αθλητισμό δεν υπάρχει μόνο η νίκη, υπάρχει και η ήττα. Όλο αυτό πρέπει να γίνει οδηγός στη νέα χρονιά για καλύτερα πράγματα, τα για το μπάσκετ του Ερμή».

Για όλη τη χρονιά τόνισε: «Συνολικά η σεζόν μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Τα παιδιά με οδηγό στο παρκέ τον Νέστορα Κόμματο, έκαναν μια τεράστια προσπάθεια με τη βοήθεια του προέδρου και της διοίκησης. Σίγουρα πιστεύω πως η ομάδα είχε τις δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Δεν θέλω να σταθώ σε κάτι συγκεκριμένο όμως. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους γι' αυτό που πέτυχαν. Κυρίως αυτό που πέτυχαν ήταν να γίνουν σεβαστοί και αποδεκτοί στο μπασκετικό κοινό της χώρας και όχι μόνο της Θεσσαλίας».

Εν κατακλείδι ανέφερε: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Αγιάς τόσο για σήμερα (σ.σ. χθες) αλλά και για όλο το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε πως έμειναν ικανοποιημένοι και τους δώσαμε υπόσχεση για μια καλύτερη πορεία στη συνέχεια. Μας πιστεύει και το πιστεύουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass