ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Μεγάλη υπέρβαση από την ΑΕΛ

*Γιατί αρνήθηκε την οικονομική προσφορά

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 22:10

Στο εξωτερικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λαρισαίος παίκτης της ΑΕΚ Δημήτρης Κολοβέτσιος, αφού μετά την πρόταση ανανέωσης συνεργασίας της ΑΕΚ αρνήθηκε και αυτή της ΑΕΛ.

Ο 26χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΛ μιλώντας στο φιλικό του περιβάλλον έλεγε ότι η πρόταση της ΑΕΛ ήταν μια υπέρβαση οικονομική από τη λαρισινή ομάδα επιβεβαιώνοντας την προσφορά των 525.000 ευρω για τρία χρόνια αλλά θα πάει στο εξωτερικό με κύριο λόγο τη ρευστή οικονομική κατάσταση της χώρας αλλά και το γεγονός της κρίσης που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή ο Κολοβέτσιος έχει στα χέρια του σοβαρές προτάσεις από ομάδες της Γαλλίας και του Βελγίου τις οποίες μελετάει και μάλλον θα καταλήξει σε μια ομάδα από αυτές τις χώρες.

Ο ίδιος εκτίμησε ιδιαίτερα την πρόταση της λαρισινής ομάδας, ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη κ. Κούγια που πραγματικά έκανε μεγάλη θυσία αλλά δεν θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα και θα ακολουθήσει τον δρόμο των Βενέτη, Γκαλίτσιου και Γκέκα που έπαιξαν στο εξωτερικό.

Οι δυο πλευρές πάντως άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για μελλοντική συνεργασία μια και οι τηλεφωνικές συζητήσεις τους έγιναν σε πολύ καλό επίπεδο και δεν αποκλείεται όταν ο Κολοβέτσιος τελειώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ΑΕΚ να έχει μια εκ νέου συνάντηση για να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη της ομάδας διά ζώσης.

Την άρνηση του Κολοβέτσιου στην πρόταση της ΑΕΛ γνωστοποίησε η ΠΑΕ με την παρακάτω ανακοίνωση:

«Αρνητικά απάντησε χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στον κ. Αλέξη Κούγια ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην πρόταση που του έγινε για συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος απήντησε ότι ήταν επαρκέστατη οικονομικά η πρόταση των 175.000€ το χρόνο πλέον πριμ για την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων 5 θέσεων και της κατακτήσεως του Κυπέλλου, αλλά δήλωσε στον κ. Κούγια, ότι η προτεραιότητά του δεν είναι να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά να αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης, από όπου έχει 3 προτάσεις τις οποίες επεξεργάζεται. Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλους ποδοσφαιριστές, Έλληνες και ξένους, στις θέσεις των σέντερ μπακ».

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΤΩΤΑΣ

Απεβίωσε ο πρώην γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΕΛ Στέλιος Τσιτώτας για το χαμό του οποίου από τη λαρισινή ΠΑΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας, η διοίκηση, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και οι οπαδοί της ομάδας μας, εκφράζουν από βάθους καρδίας τα θερμότερα συλλυπητήριά τους, για την απώλεια του μεγάλου γενικού αρχηγού, Στέλιου Τσιτώτα. Αντιπροσωπεία της ΑΕΛ θα παραστεί αύριο στην εξόδιο ακολουθία, (Αγ. Αχίλλιος, 5.30 μ.μ.), προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Στέλιο στο μεγάλο του ταξίδι για το "βυσσινί κλαμπ του παραδείσου"».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass