ΠΟΙΟΣ Ο ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ–ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΣΑΜΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ένα εκατομμύριο για πέντε παίκτες

*Σε ποιες θέσεις θα δοθεί βαρύτητα

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 22:33

Στην ΑΕΛ έχει αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας και ήδη οι πρώτες προτάσεις σε ποδοσφαιριστές έγιναν γνωστές και αφορούν τον Δημήτρη Κολοβέτσιο και τον Βαγγέλη Μόρα χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχει κάποια απάντηση θετική.

Η κίνηση αυτή και με βάση τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης στον Κολοβέτσιο δείχνει ότι η ΑΕΛ θέλει να κάνει μια ακριβή επιλογή σε παίκτη που να αγωνίζεται σαν σέντερ μπακ ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεταγραφικός-οικονομικός σχεδιασμός περιλαμβάνει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για πέντε θέσεις.

Συγκεκριμένα οι θέσεις που θα δοθούν χρήματα για ενίσχυση σε παίκτες είναι του τερματοφύλακα (θα αποκτηθούν δύο με τον δεύτερο να είναι νεαρός), αριστερό μπακ, σέντερ μπακ, σέντερ φορ και περιφερειακός επιθετικός.

Η πεντάδα αυτή θεωρείται ότι θα δυναμώσει την ομάδα και ήδη εκτός από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ σε επιλογή παικτών κινείται και ο τεχνικός Αντρέ Πάους με προσωπικές γνωριμίες.

Σχετικά με τα μεταγραφικά νέα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας περιμένει εντός του Σαββατοκύριακου απάντηση από τον Δημήτρη Κολοβέτσιο στην οικονομική πρόταση που του έκανε που όμως έχει σε προτεραιότητα τα παιχνίδια της ΑΕΚ στα πλέι οφ ενώ για τον Βαγγέλη Μόρα περιμένει να τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στο Ιταλικό πρωτάθλημα, να επιστρέψει στη Λάρισα και να συζητήσει τα οικονομικά δεδομένα.

Από κει και πέρα θέμα Μπεν δεν δείχνει να υπάρχει καθώς ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ενώ ανοιχτό είναι το θέμα της απόκτησης του Γιάννη Κάργα που αγωνίζεται στον Πλατανιά Χανίων. Στα υπόψη υπάρχει και ο Ασίγμπα που έπαιζε τη σεζόν που τελείωσε στη Βέροια.

Τέλος σχετικά με τις ομάδες νέων ήδη σίγουροι θεωρούνται ως προπονητές οι: Βουτυρίτσας, Ζιάγκας, γυμναστής ο Μαντζιώκας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Τσώτσας. Στο τεχνικό τιμ μεγάλες πιθανότητες να προστεθεί ως γυμναστής έχει ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Γιάννης Παπαϊωάννου.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass