ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Διακαής πόθος ο Δημήτρης Κολοβέτσιος

*Αλλά ο παίκτης έχει προτάσεις και από το εξωτερικό * Επόμενη επιλογή ο Βαγγέλης Μόρας

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2017 22:57

Σ’ έναν Λαρισαίο παίκτη θέλει να στηρίξει η ΠΑΕ ΑΕΛ τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας τη νέα χρονιά και αυτός είναι ο 26χρονος Δημήτρης Κολοβέτσιος (γεννήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 1991) που τελειώνει το τριετές συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λαρισινή ΠΑΕ έχει κάνει κρούση στον παίκτη που συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την αθηναϊκή ομάδα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, αλλά κανένας δεν γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη αν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Το σίγουρο είναι ότι στην ΑΕΛ θέλουν πάρα πολύ να αποκτήσουν τον Κολοβέτσιο που θεωρείται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, είναι Λαρισαίος και το πιο σημαντικό έχει δίψα για διακρίσεις.

Από την άλλη ο Κολοβέτσιος έχει στα χέρια του σύμφωνα με πληροφορίες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού αλλά είναι άγνωστο τι θα κάνει και η ΑΕΚ, δηλαδή αν έχει πρόθεση να κάνει προσφορά ανανέωσης συνεργασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που έκανε στον παίκτη η ΠΑΕ ΑΕΛ είναι λίγο κάτω από τα 200.000 ευρώ για έναν χρόνο με εναλλακτική συμβόλαιο 500.000 ευρώ για τρία χρόνια ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής όταν έπαιζε στα Γιάννενα είχε ρήτρα 250.000 ευρώ για να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Πάντως η προσφορά αυτή είναι μικρότερη από πρόταση που έχει ο παίκτης από ομάδα του εξωτερικού, αλλά σίγουρα δεν θα μετρήσει μόνο αυτό…

Το σίριαλ Κολοβέτσιου τώρα αρχίζει μια και ο παίκτης θα αποφασίσει μετά το τέλος των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Τοξότη, πήγε στον Τύρναβο και το 2009 στην ΑΕΛ όπου σε σύνολο 38 συμμετοχών πρωταθλήματος σημείωσε 2 γκολ (2009-2012).

Το 2012 ο Κολοβέτσιος πήρε μεταγραφή στη Σούπερ Λίγκα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο είχε συνολικά 68 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, σκοράροντας και δύο φορές. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις προσέλκυσαν το ενδιαφέρον κορυφαίων ελληνικών ομάδων, υπογράφοντας τελικά στην ΑΕΚ όταν αυτή αγωνιζόταν στην Γ' Εθνική κατηγορία!

Το καλοκαίρι του 2014, ο Κολοβέτσιος πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ για 250 χιλιάδες ευρώ όπου μέχρι σήμερα έχει κάνει 40 συμμετοχές πετυχαίνοντας και ένα τέρμα.

Έχει κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας με την ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ

Η ΑΕΛ εκτός του Δημήτρη Κολοβέτσιου έκανε πρόταση και σε έναν ακόμα Λαρισαίο, τον Βαγγέλη Μόρα που αγωνίζεται στην Ιταλία, αλλά δεν έχει διαρρεύσει κάτι για την οικονομική προσφορά στον ποδοσφαιριστή.

Ο 36χρονος παίκτης(γεννήθηκε 26 Αυγούστου 1981) ξεκίνησε την καριέρα του από τους Αμπελόκηπους Λάρισας για να αποκτηθεί στη συνέχεια από την ΑΕ Λάρισας αγωνιζόμενος στη Β΄ Εθνική το 1999, ενώ το 2001 μετεγγράφηκε στην Προοδευτική, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α΄ Εθνική.

Το 2003 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, καθώς ήταν προσωπική επιλογή του Ντούσαν Μπάγεβιτς που τον είχε αποκαλέσει τότε νέο Μανωλά. Το 2007, μετά από εισήγηση του Λορένσο Σέρα Φερέρ, αποδεσμεύθηκε και ως ελεύθερος συνέχισε την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στην Μπολόνια, όπου παρέμεινε επί μία τετραετία.

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2011 υπέγραψε για έναν χρόνο στη Σουόνσι, όμως μετά από τη μικρή συμμετοχή που είχε στον σύλλογο της Ουαλίας, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ιταλία όπου υπέγραψε, τον Ιανουάριο του 2012, συμβόλαιο εξάμηνης διάρκειας με την Τσεζένα. Τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς μετακόμισε στην Ελλάς Βερόνα, όπου παρέμεινε επί μία τετραετία, συμπληρώνοντας 131 συμμετοχές πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι του 2016 συμφώνησε με την Μπάρι.

Είναι διεθνής με την εθνική Ελλάδας, με την οποία μετρά 27 συνολικά συμμετοχές, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που συμμετείχε στο Μουντιάλ 2010 στη Νότια Αφρική, όπου αγωνίστηκε στον αγώνα εναντίον της Αργεντινής. Υπήρξε μέλος της αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Υπήρξε επίσης διεθνής με την εθνική Ελπίδων, την περίοδο 2002-2004 έχοντας συνολικά 11 συμμετοχές, ενώ αποτέλεσε βασικό μέλος της ολυμπιακής εθνικής ομάδας που έλαβε μέρος στην Ολυμπιάδα του 2004, συμμετέχοντας και στους τρεις αγώνες.

 

Στην Τούμπα ο Αλ. Κούγιας

Στην Τούμπα βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας όπου παρακολούθησε τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αλλά συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη ως υπεύθυνος της επιτροπής χορηγίας στη Σούπερ Λίγκα για την εκκρεμότητα με τον κ. Σαββίδη που τελικά συμφωνήθηκε μία εταιρία του να δώσει χορηγία ύψους 5 εκ. ευρώ μέχρι το 2019.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass