Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

«Κλείδωσε» την άνοδο στη Β’ Εθνική

*Σήμερα κόντρα στην Ιτέα για τον τίτλο του πρωταθλητή (18.00, κλ. 14ου Γυμνασίου)

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2017 15:23

Νίκη με την οποία «κλείδωσε» την άνοδο στη Β’ Εθνική δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, πέτυχε στο κλειστό του 14ου Γυμνασίου η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Σουφλαρίων στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Γ.Σ.

Βόλου με 3-0 σετ (25-17, 25-10, 28-26). Έτσι ο σημερινός αγώνας με την Ιτέα στο κλειστό του 14ου Γυμνασίου (18:00) θα κρίνει την πρωταθλήτρια ομάδα.

Στο 1ο σετ η ομάδα του Α.Ο. Σουφλαρίων μπήκε δυνατά στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 4-1. Ο Γ.Σ. Βόλου, που ήταν μαχητικός και ανταγωνιστικός, πλησίασε στο σκορ 8-5, 11-9, 19-16. Στο σημείο αυτό τα Σουφλάρια βελτίωσαν την απόδοσή τους και με πιεστικό σέρβις τέλειωσαν το σετ με 25-17.

Στο 2ο σετ η ομάδα των Σουφλαρίων ήταν καταιγιστική αποδίδοντας πολύ όμορφο βόλεϊ και έτσι δεν έδωσε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Βόλου, όπως καταδεικνύει και το τελικό 25 -10.

Στο 3ο σετ τα Σουφλάρια ξεκίνησαν πολύ καλά, με δύσκολο σέρβις και προηγήθηκαν 5-1, όμως η ομάδα του Βόλου, που έκανε την τελευταία της προσπάθεια να μπει στο παιχνίδι, προηγήθηκε 10-12, 14-19 και 19-22. Οι αλλαγές του Α.Ο. Σουφλαρίων με τη συμμετοχή των κορασίδων και παγκορασίδων άλλαξαν τη ροή του αγώνα, η ομάδα μείωσε σε 21-22 πέρασε μπροστά 24-23 και τελικά πήρε το σετ με 28-26 και τον αγώνα με 3-0.

«Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες αλλά και στους υπέροχους φιλάθλους που δημιούργησαν μια υπέροχη κερκίδα. Ελπίζουμε το Σάββατο (σ.σ. σήμερα) να γεμίσει το γήπεδο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο» επισήμαναν μετά το παιχνίδι οι άνθρωποι του συλλόγου.

Α.Ο. ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ: Καραναστάση Κ., Φούντα Ε., Παπαγιάννη Φ., Χαλκιά Κ., Τσόκανου Τ., Σουλτσιώτη Β., Χαλκιά Α./L, Παπακωνσταντίνου Γ., Σωτηρίου Ε., Μπαρούτα Κ., Μυλωνά Β., Τσιάρα Ε., Νικοπούλου Τ., Τσιούλκα Ν./L.

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ: Χαντζή Μ., Κανελλοπούλου Μ., Μακρή Ε., Προφάντη Μ., Τσαπραϊλη Κ., Παπαδοπούλου Σ., Αυγερινού Κ., Γιόλα Ο., Τρίπυλα Γ., Ράμπου Μ., Ραμιώτη Π., Καραδήμου Ε.

*Πολύ καλή η Διαιτησία των κ. Κατσούλη Χρ. και Νταβαρούκα Γ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΟΔΟΥ

1. Α.Ο. Σουφλαρίων 22

2. Α.Σ. Ιτέας   19

3. Γ.Σ. Βόλου 14

4. Α.Σ. Λοκρός          13

5. Α.Ε.Β. Άθλεση      4

6. Γ.Σ. Τυρνάβου*     -3

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass