ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ «Ε»

Ανακοίνωσε τον Καλαποθαράκο η ΑΕΛ

*Θα είναι ο συνεργάτης του προπονητή κ. Πάους *Λύθηκε και το συμβόλαιο με τον Δημήτρη Σουλιώτη

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2017 22:11

 Ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βασίλης Καλαποθαράκος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού της ΑΕΛ του κ. Πάους, όπως έγραψε χθες η «Ε» και ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ.

Ο καταξιωμένος καθηγητής Φυσικής Αγωγής, που έχει βρεθεί σε πάγκους ελληνικών και ξένων ομάδων, θα κληθεί μαζί με τον τεχνικό ηγέτη Αντρέ Πάους, τον Κώστα Κατσάρα (που αναμένεται να ανακοινωθεί προσεχώς) να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της Σούπερ Λίγκα. «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει επισήμως ότι νέος γυμναστής, αλλά και άμεσος συνεργάτης του κ. Paus, είναι ο διεθνούς φήμης καθηγητής φυσικής αγωγής Βασίλης Καλαποθαράκος. Είναι 39 ετών, καθηγητής στα ΤΕΦΑΑ και μέχρι σήμερα έχει εργαστεί στους Παναθηναϊκό (άμεσος συνεργάτης του Τεν Κάτε), Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα, Πανιώνιο και Εργοτέλη. Εργάστηκε επίσης στην Κίνα και στα Αραβικά Εμιράτα, από όπου κι έρχεται στην ΑΕΛ», αναφέρουν οι «βυσσινί».

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Ο 13ος

Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης Σουλιώτης είναι ο 13ος ποδοσφαιριστής που δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του Ολλανδού τεχνικού και λύνει έτσι τη συνεργασία με τους «βυσσινί». Ένα παιδί με ήθος, που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΛ, προσπάθησε και αποχωρεί κύριος.  Με μία ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε: «Τιμή μου που τη φόρεσα... εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα...». Επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρξε από την ΠΑΕ κάτι που πιθανόν να γίνει σήμερα.

ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ: «ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...»

Με ένα σχόλιο στο facebook συνοδευόμενο από φωτογραφίες ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς αποχαιρέτησε την ΑΕΛ δηλώνοντας πως θα θυμάται για πάντα τους ανθρώπους που γνώρισε τα δύο τελευταία χρόνια στην ομάδα, τα οποία τα χαρακτήρισε τα καλύτερα στη καριέρα του, ενώ δήλωσε τιμή του που φόρεσε το περιβραχιόνιο των «βυσσινί» στον καιρό που αγωνίστηκε στην ομάδα. Ο Γιοβάνοβιτς αγωνίστηκε σε 44 παιχνίδια με την ΑΕΛ και σκόραρε τρεις φορές (Ολυμπιακός Βόλου, Αχαρναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα) αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συνολική παρουσία του. Μέσω facebook θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα έζησε στην ομάδα αναφέροντας: «Ευχαριστώ τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ που ήταν πάντα δίπλα μου... Ευχαριστώ πολύ όλους στην ομάδα για τα 2 υπέροχα χρόνια συνεργασίας... Ήταν μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα την ΑΕΛ μας ως αρχηγός. Μπορεί να φεύγω αλλά θα σας θυμάμαι για πάντα!».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass