ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ:

Του χρόνου θέλουμε να κοιτάμε ψηλά

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2017 10:16

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο της ομάδας έκανε ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» Αλέξης Κούγιας που μίλησε για το αύριο της ΑΕΛ και τους στόχους που έχει θέσει για την ομάδα στη Super League τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

-Για τη λογική των μεταγραφών: «Η νοοτροπία μας είναι, αντί να δώσουμε χρήματα σε 15 ποδοσφαιριστές, προτιμούμε να έχουμε πέντε που θα κοστίζουν 200.000 ευρώ ο καθένας. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Πρέπει πρώτα ο κ. Πάους να δει τα χαρακτηριστικά τους και να τα ταιριάξει με αυτούς που θεωρεί πως στην ομάδα είναι αναντικατάστατοι».

-Για την προετοιμασία: «Γίνεται μία προσπάθεια να γίνει η προετοιμασία και φιλικοί αγώνες στο εξωτερικό. Είναι δύσκολοι καιροί γιατί πρέπει να βρούμε και τους αντιπάλους. Αυτό το θέμα το έχει αναλάβει ο κ. Πάους και όλοι ψάχνουμε τον καλύτερο τρόπο.

Δεν είμαστε για φρου-φρου και αρώματα. Το θέμα είναι να γίνει σωστή δουλειά. Αν μπορέσουμε να πάμε στο εξωτερικό όπου θα είναι καλύτερο το κέντρο προετοιμασίας και βρούμε και τέσσερις-πέντε ομάδες καλές να δώσουμε φιλικά τότε θα το δούμε. Αν όχι δεν θα πάμε.

Και στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλά κέντρα και στο Καρπενήσι και στο Ελατοχώρι και στο Πήλιο. Όπου μπορούμε να βρούμε και καλές ομάδες για φιλικά. Το σημαντικό είναι να έχουμε όλους τους παίκτες από την πρώτη μέρα και να καταφέρουν από την πρώτη στιγμή να δείξουν στο κόσμο μας και στο ελληνικό ποδόσφαιρο πως η ΑΕΛ επέστρεψε οριστικά».

-Για τους στόχους που θα θέσει τη νέα σεζόν: «Η ΑΕΛ θα μπορούσε να είναι καλή και όπως ήτανε, το έδειξε και στις τελευταίες αγωνιστικές. Του χρόνου όμως θέλουμε να κοιτάμε ψηλά. Αυτό που θέλω να σας πω, γιατί πρέπει να το πω είναι πως ο μεγάλος μου στόχος για φέτος είναι γεμίσει το AEL FC ARENA. Τις επόμενες ημέρες θα δείτε και τις κινήσεις μου. Από εκεί και πέρα ο κόσμος θα φανεί αν αγαπά την ομάδα. Έχω ένα σχέδιο να βλέπει ο καθένας την ομάδα με μέσο κόστος τα 8 ευρώ.

Αυτός είναι για μένα ο πιο μεγάλος στόχος. Βεβαίως σε μία ποδοσφαιρική ομάδα παίζει ρόλο ο αγωνιστικός στόχος. Η ΑΕΛ φέτος παράλληλα θα στοχεύσει να εδραιωθεί στη Super League και να αποτελεί brand name της κατηγορίας. Η πρώτη μεταγραφή που θα ανακοινώσουμε θα είναι Λαρισαίος. Πιστεύω πως θα είναι και από τις εκπλήξεις του νέου πρωταθλήματος. Δεν πρόκειται να πω κάτι άλλο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass